8 Haziran 2007 Cuma

BirKadından Tavsiyeler

BirKadından Tavsiyeler...


SADECE AYAKKABILARINIZI DEĞİŞTİRİN !

sahip oldugum zenginlik icin her gun şukrediyorum.Ama bu buyuk servet beni hiç degiştirmedi.Ayaklarım hala yere basıyor.Degişen tek sey var:Artık daha pahalı ayakkabılar giyiyorum.eger elinizde ne olduguna bakarsanız,hayatta hep daha cok şeyiniz olacaktır.Surekli olarak elinde ne olmadıgına bakanlarsa hiç bir zaman yeteri kadarına sahip değillerdir.


2 LİMUZİN GUZELDİR AMA...

Hayatınızı diger insanları memnun etmek icin yasamayın.Etrafınızda sizin limuzininize binip gitmek isteyen cok insan bulabilirsiniz.Ama esas ihtiyacınız olan şey,limuzin bozuldugunda sizinle birlikte otobüse binecek biridir.Benim cennetten anladıgım,kocaman bir kumpir ve onu paylasacak birisinden ibarettir.


3 KENDİ ENGELİNİZ OLMAYIN!


Kim oldugunuz ya da nereden geldiginiz hiç fark etmez .Kazanma yeteneginiz sizinle başlar.Her zaman...yapmanız gereken sadece içinizdeki ışığı ortaya çıkarmaktır.Başarılı olan her kişi,bunu birisi ona yol gösterdigi icin yapabilmiştir.Yol gostericiniz her zaman aileden biri olmayabilir.Benim durumumda bu,okulum ve arkadaslarım olmuştu.


4 YARALARINIZDAN BİLGELİK YARATIN!


Mucadelenin olmadıgı yerde dayanıklılık da yoktur hatta daha da ileri giderek diyebilirimki hayat hakkınız mucadele gucunuz kadardır.hemen simdi!dost gorunen dusmanlarınızı ,yediginiz kazıkları turlu kıskanclıkları elinizin tersiyle itin ve dogru bildiginiz yolda yurumeye devam edin unutmayın öç almanın en iyi yolu basarılı olmaktır.Kendinizden nefret etmeden baskalarından nefret etmeyi basaramazsınız.


5 SINIRSIZ GÖKYÜZÜ OLSUN!


Her seye sahip olabileceginizi bir an bile aklınızdan cıkarmayın yalnızca bunun tek bir adımla basarılamayacagına tek gecede olmayacıgını bilin yeter.unutmamanız gereken tek sey budur.Bunun dısında imkansızı istemekte hiç bır sakınca yoktur.


6 KENDİNİZE BORÇLU KALMAYIN


Benim felsefem sudur suanda elımden gelenın en iyisini yapmalıyım bu sadece hayata karsı sorumlulugum yuzunden degil aynı zamanda bir an sonra daha iyi bir yerde olabilmem icinde gerekli.Ve bunu kendıme borcluyum.Olmasını istediginiz tum degişiklikler icin işe once kendınızden başlamaya ne dersiniz ?


7 MUKEMMELİ İSTEYİN!


Bana cinsiyet yada ırk ayrımcılıgıyla bas edebılmemın en iyi yolunun mukemmellikten gectıgı ogretıldı ve ben butun hayatımı bunun uzerıne kurdum.mukemmele ne kadar yakınsanız kotu nıyetlı ınsanlar sızden okadar uzaktadır.Başarı yukseltır yukseklikse ulaşılmazdır.


8 KULLANMA KILAVUZUNU DİKKATLİ OKUYUN!


Eger onlarla cok iyi seyler yapmayı dusunmuyorsanız ne kadar odullendırıldıgınızın ya da ne kadar guclu oldugunuzu hiç bir onemi yoktur.kotuye kullanıldıgı surece gucunde odullerınde size bir tatmin vermeyecegini kafanıza iyice yerlestirin.


9 OLMAYAN FORMULLERİN PEŞİNE TAKILMAYIN!


HAyata sizi cesaretiniz ve calışkanlıgınız olcusunde odullendirecektir.Biliyormusunuz yaşamın en buyuk sırrı hiç bir sırrı olmamasında .Amacınız ne olursa olsun oraya ancak çalışmaya gercekten gönüllüyseniz ulasabilirsiniz.İsteyecek kadar cesur olun.Hak edecek kadar da çalışkan... merak etmeyin gerisi kendiliginden gelecektir.


10 KRALİÇE GİBİ DÜŞÜNÜN!


Evet ,dogru duydunuz ,cünkü kraliçeler korkusuzdur.Ben kaybetmeye inanmam.Her kayıp mukemmele giden yolda bir adımdır.Ve eger yaparken hoslandıysanız o asla bir kayıp degildir.Hayatınızdan ne kadar memnun olur ve ne kadar şükrederseniz,şükredecek okadar çok şeyiniz olacaktır.


Mavi forum

0 yorum: