24 Nisan 2007 Salı

Hayatimin belki de en onemli kararini aldim

Alti senedir evliyim kizlar. ilk defa bu yil cocuk yapsak mi acaba diye dusunduk. Ve bu aksam doktora gidiyorummm! Yani benim icin verilmesi cok guc bir karardi. Muayene olacagim bakalim ne diyecek doktor.

Zeyy:
-Anne olabilecek miyim doktor bey.
Doktor:
- ?
:)
Dua edin kizlar. Kotu bir sey duymamayim.:emir_bebek:

Bos Gebelik

Arkadaslar Merhaba. Ben Bundan 2 Ay Once Kurtaj Oldum. Nedenide Basima Gelince Adini Duymus Oldugum Bos Gebelik Olayi. 10 Gun Gunum Gecince Test Yaptirdim Ve Hamile Oldugumu Ogrendim Daha Sonra Doktoruma Gittim. Ultrasonda Gebelik Kesesi Gorunuyor Ama Embriyo Yoktu. Doktorum Bir Sure Daha Bekleyelim Dedi Belki Bebek Cok Kucuktur O Nedenle Gormiyoruz Dedi. Gebeligimin 7. Haftasi Gittigimde Gebelik Kesesinin Yaninda Yolk Kesinide Gordu Ve Biraz Daha Bekleyelim Dedi. 8. Hafta Gittigimde Bebek Yine Gorunmuyordu Ve Bos Gebelik Tanisi Konulup Kurtaj Oldum. Bunun Nedenide Ya Bebek Gebeligin Ilk Haftasinda Beslenememis Ve Dusmus Yada Genetik Bozukluk Dedi. Doktorum 10000 De Bir Oldugunu Soyledi Bu Bos Gebeligin. Eger Benim Yasadigim Gercekten Bir Genetik Bozukluk Ise Tekrar Hamile Kaldigimda Ozurlu Bir Bebek Dogurmaktan Korkuyorum. Bu Konu Hakkinda Bilgisi Olan Veya Ayni Olayi Yasamis Arkadaslarimizn Yasadiklarini Paylasmasini Rica Ediyorum. Tesekkurler.

Gulus ve Ciy Damlasi



Gulus ve Ciy Damlasi

Gulusuyle dunyayi guzellestirenlere...

Belki de bir sabah baslayacak her sey, ne basladigini bile bilmeden, kocaman bir goz parildamasinin icinde bulacaksin kendini... Icindeki yasama dort elle sarilan kudret buyuyecek ve oylesi buyuyecek ki o kudret sen olacaksin... En guvendigin insan yaninda olacak cunku; yani sen senin yaninda olacaksin... Kendin olabilmenin keyfini catacaksin huzun arsalarina... Okul bahcesi civiltisi ve sirinligi ile baslayacaksin gune...

Gulusun yuzune marti ucusu kadar guzel oturacak, bozkirlara aliskin yurekler bir ciy damlasinin yaprak uzerindeki guzelligine vurulmayi da bilmez, evet, evet; gulusun bir ciy damlasi olacak... Ciy damlasi gunese erecek.. Gunes herkesin ustune yagacak...

Kimsesiz bir zamaninda sarki, turku olacak umudunun yankilari... Ve kendi soyadim gibi biliyorum ki hep gulusunle yapacaksin bunlari...

Dogaclamadan yaziyorum bunlari, gulusunu buyutmek istiyorum... Buyutup duvara asmak ve en sevdigim kolajin en buyuk parcasi yapmak istiyorum...

Icimdeki cocuklarla buluyorum yolu, o cevresi ortancalarla, begonyalarla, nergislerle suslu yola yuregimdeki umutlari seyyah yapiyorum... Bazen arka mahalleye citlembik savasina gidiyor cocuklar, yaramazlik iste, gece gibi issizlasiyorum, unutuyorlar beni de sokak ortasinda, arkalarinda biraktiklari minyatur kale tasini unuttuklari gibi... Usuyorum... Anlatamiyorum onlara; para kazanmak gerekli, ogul olmak gerekli, kardes olmak gerekli, komsu olmak, dayi olmak, amca olmak gerekli, ogretmen olmak gerekli, anlatamiyorum, olsun be! Ustumuz basimiz toz icinde kalkiyoruz misket oyunundan. Topacimi odunc veriyorum, ucurtmamin ipini heptenligine... Hepsinin nedeni var elbette, gulusleri icimde...

Ses tonunu bilmiyorum ve nasil dokundugunu hayata; yaralarini da gosterebildigin dost meclislerinde kekik misali, orselendikce kokusunu veren feslegen misali koktugunu hic gormedim, sokaktaki copcuye "kolay gelsin" diyerek yoksul bir guluse neden olduguna hic sahit olmadim, issiz bir kalabalikta; ornegin gun ortasinda sehirde, icindeki senle gezinirken neden icindeki gurultuye ayak uyduramadigini kendi kendine sorup sormadigindan da emin degilim, yalnizliginin arkasina sigindigin gunlerde icindeki sevgi duygusunu, gonlunun mahzeninde dinlendirip deger kazansin diye bekletip bekletmedigini de bilmiyorum; ama bu gulusun, bu seker gulusun arkasinda kocaman bir yuregin olduguna dair inancim var, nasil sigdiriyorsun sen o yuregi o bedene?
Gulusu bol bir gun olsun yarin...
Nevzat TEKIN

Oykuler

Yil 3000,artik hersey daha kolay...

Artik bronzlasmak bi kac saniyenizi alacak...



Artik makyaj daha kolay yapilacak...



Artik hastalandiginizda ozel aletler size yardimci olacak..



Artik 4 ayakli jeanler sayesinda gittiginiz her yerde oturacak bir yer bulabileceksiniz...



Artik sporcular o kadar cok kazanacak ki,yerlerine oynamasi icin adam tutacaklar...

yeni bilgiler

Yeni Gelismeler


Yumurta, margarin ve tuz hakkinda bildiginiz her seyi unutun. Bu konuda yapilan son bilimsel arastirmalar bilinen tum gercekleri tersine ceviriyor.. Kolesterol efsanesi yikiliyor...

Eskiden, kalbinize iyi bakmak o kadar da buyuk bir problem degildi: Dengeli beslenir, biraz egzersiz yaparsaniz, saglikli bir hayati garantilediniz demekti. Gerci cogunluk bunlari da yapmazdi ama en azindan sucunu bilir, diyete baslar ya da spora agirlik verirdi. Sonra cesitli 'arastirma sonuclari' gelmeye basladi; insanlar aslinda "kalp zehri" yiyip iciyorlardi. Kirmizi et ornegin, tereyag, yumurta; bunlar cok kotu seylerdi; kalp damarlarini birer tikac gibi tikiyorlardi. Tuz, bir zehirdi; tansiyonu aninda firlatiyordu. Fazla yemek ve sismanlik zaten koroner yetmezligi icin yer ayirtmak gibi bir seydi. Demek ki ne yapmak lazimdi: Kirmizi eti kes, cok canin cekiyorsa haftada tek bir yumurta ye, tereyagi yerine margarin kullan ve tuzlugu sakla.... Ama ardi ardina yurutulen bilimsel arastirmalar, her gun baska bir 'bilimsel gercege' isik tutuyor. Iste kolesterol ve kalp sagligi cephesinden son gercekler:

YUMURTA: Sanildigi gibi kalp dusmani degil. Kolesterol bombasi ama artik biliyoruz ki, kolesterolun bir iyisi, bir de kotusu var. Yumurta kandaki kotu kolesterol oranini yukselten gidalar arasinda degil.

DOYMUS YAGLAR: Kirmizi ette, tereyaginda ve diger hayvansal gidalarda var. Kalp ve damarlar icin, kolesterolden daha buyuk bir tehlike teskil edebilir.

DIGER YAGLAR: Zeytinyagi, diger bitkisel yaglar ve somon ile ton baligi yagi, sanki sifa: kotu kolesterol oranini dusurup, kan dolasimina yardimci oluyor.

MARGARIN: En az tereyag kadar zararli. Damar tikayici. Genel kural; margarin ne kadar yumusaksa, o kadar iyi.

TUZ: Tuzdan tansiyonu yukselttigi icin kacinmak gerekiyordu. Ama tansiyonu yuksek olmayanlar icin durum nedir; hala acikliga kavusmus degil.

EGZERSIZ: Jogging'e son. Kalp sagligini korumak icin oyle hababam efor sarf etmek, nabiz atislarinizi tirmandirmak zorunda filan degilsiniz. Uzmanlar, bahce isleriyle, hatta ev isleriyle ugrasmanin, kalp sagligi ve vucut icin gerekli egzersizi sagladigi gorusunde.

Bilimin verdigi en iyi yeni haber ise su: Birkac anahtar noktayi ogrendiniz mi, kalbinize iyi bakmak cok kolay...


Yag ve kolesterol
O ilk 'bilimsel hurafeler' artik cok basit kaldi. Yani yumurtayi kesmek, tereyag yerine bitkisel yag kullanmak, kirmizi et yememekle kolesterol dusmuyor. Son bulgular, bu garipliklere bir nebze isik tutuyor. Bir defa, yediginiz kolesterol orani, kaninizdaki orani belirleyecek diye bir zorunluluk yok. Vucudun kendi kolesterol seviyesini ayarladigi da ortaya cikan yeni sonuclar arasinda. Yaglardan uzak durmak da kotu bir fikir. Zira vucudun yaga ihtiyaci var. A ve D vitaminlerinin cozulmesi icin yag gerekiyor, yoksa vucut tarafindan absorbe edilemiyorlar. Dusuk yag oranli diyetlerin de tam olarak kalbe hizmet etmedigi dogrulandi. Akdeniz insanlari mesela, kalorilerinin en az yuzde 30'unu yaglardan aliyorlar ve kalp hastaligi oranlari cok dusuk.


Tuz
Yuksek tansiyonun kalp icin kotu bir sinyal oldugu gercegini, bilimadamlari kesfedeli epey oldu. Ayrica kilcal damarlarin da patlamasina yol acabilen yuksek tansiyon, bu beyinde gerceklesirse beyin kanamasina, kalp krizinden sonra en yaygin olum nedenine yol aciyor. O yuzden tansiyonu yuksek kisilerin sodyumdan; yani tuzdan uzak durmalari gerekiyor. Ama bundan normal tansiyonlu kisiler icin de tuz kullanmamanin iyi oldugu sonucu cikmiyor. Ozellikle egsersiz yapanlar icin, egsersiz sirasinda vucutta tuz kaybi oldugundan, tuz kullanmamak belki de hic iyi bir fikir degil...


Egzersiz
1950'lerde baslatilan arastirmalar, spor yapanlarin kalp krizi gecirme riskinin daha dusuk oldugunu gosterdi. Bunun nedeni olarak da uzun sure, kalbin de bir nevi kas oldugu ve calistikca, direncinin arttigi soylendi. Bir diger faktor de, doktorlara gore, damarlara daha cok kan pompalayabilmesi olabilir. Damarlar genisleyip, kan dolasimi arttikca, nabiz hizlandikca, tansiyon da duser ve boylece kalp krizi riski azalir. Egzersiz yapanlarin hala yuzde 30 daha sansli oldugu dusunuluyor, kalp krizi gecirmeme babinda... Ama yine de bu tespitlerin hepsi kesin degil. En cok kafa kurcalayan sorun ise, egzersiz yaptikca daha cok yapmaniz gerekiyor. Akilli yiyin, saglikli yasayin...

SOGAN VE SARMISAK

BILDIGIMIZ: Agiz kokuturlar; ihtiyarlar faydali oldugunu rivayet eder...

UZMANLAR SIMDI NE DIYOR: Soganlar "flavonoid" ve sarmisak da "polifenol" maddesi icerdiklerinden her ikisi de kalbe cok yararli.

NE YAPMALIYIZ: Her ikisinden de bolca yemeli.

ZEYTINYAGI

BILDIGIMIZ: Bu da bir cesit yag, sismanlatir. Kesinlikle uzak durulmalidir.

UZMANLAR SIMDI NE DIYOR: Vucut bir takim yaglara ihtiyac duyar. Ve doymamis yag orani yuksek oldugu icin kolesterol seviyesini yukseltmeyeceginden zeytinyagi en iyi kaynaktir.

NE YAPMALIYIZ: Asiriya kacmamakta yarar var. Yemeklerde ve salatalarda kullanmak tavsiye edilir.

YASAK LISTESINDEN CIKARIN

BILDIGIMIZ: Yumurta, kolesterol deposudur. Zehirdir. Uzak durmaliyiz.

UZMANLAR SIMDI NE DIYOR: Gidanin ihtiva ettigi kolesterol ille de kandaki kolesterol seviyesini yukseltmez.

NE YAPMALIYIZ: Kolesterol problemi varsa yumurtadan kacinin. Ancak yoksa asiriya kacmadan yenmesinde bir sakinca yok.

KIRMIZI ET , BEYAZ ETE KARSI

BILDIGIMIZ: Kirmizi et tavuktan daha cok kolesterol icerir. Bu nedenle kumes hayvanlarina yonelin.

UZMANLAR SIMDI NE DIYOR: Doymus yag sagliga zararlidir. Tavuk hala iyi, ozellikle derisini yemezseniz. Koyu renkli etlerden de kacinin.

NE YAPMALIYIZ: Tavuk ismarlayin. Ama kizarmis degil.

NE KADAR YESIL , O KADAR IYI

BILDIGIMIZ: Gobek salata ve marul. Her ikisi de yesil ve her ikisi de yaprakli dolayisiyla sagliga yararli.

DOKTORLAR SIMDI NE DIYOR: Gobek salata saglginiz icin kotu degil. Ancak sudan da daha besleyici degil. Diger koyu yesil yaprakli sebzeler de "flavonoid" denilen (bir ciset bitki pigmenti) kalbe dost maddeyi icerdikleri icin yararli.

NE YAPMALIYIZ: Salatanizdaki yesilin rengini koyultun.

TUZU GECIN

BILDIGIMIZ: Tansiyonunuzu yukseklere cikarir. daima, dusuk sodyum iceren tuzlari tercih edin. Tuzluga dokunulmamali.

UZMANLAR SIMDI NE DIYOR: Yuksek tansiyon probleminiz yoksa tuzluga dokunabilirsiniz.

NE YAPMALIYIZ: Dusuk sodyumlu tuzlar zarar vermez hatta yararli bile olabilir. Ancak tuzlu krakerlere itibar etmeyin.

TEREYAG - MARGARIN

BILDIGIMIZ: Tereyaginin her kasigi kalp krizine cikarilan bir davetiyedir.

UZMANLAR SIMDI NE DIYOR: Bitkisel yagi, kati margarine donusturmek, tereyagi kadar kotu.

NE YAPMALIYIZ: Iyi kolesterolu artiracak yaglara donulmeli. Sivi margarin ya da tereyagina alternatif olarak uretilen Benecol onerilebilir.

Sorgulayan toplum

Sorgulayan Toplum...



•Yuzmek zayiflatiyorsa balinalar neyi yanlis yapiyorlar?

•Misir yagi misirdan, ay cicek yagi ayciceginden elde ediliyorsa; bebek yagi nereden elde edilmektedir?

•Neden insanlar gokyuzunde 400 milyar yildiz var denildiginde inandiklari halde, yeni boyali yazan yuzeyi elleriyle yoklarlar?

•Nicin limonlu gazozlarin icerisinde bir suru suni tatlandirici varken bulasik deterjaninda gercek limon suyu kullanilmaktadir?

•Evli insanlar gercekten daha mi uzun yasamaktadirlar yoksa oyle mi hissetmektedirler?

•Isik 300.000 km/sn hizla yayildigina gore karanlik hangi hizla cokmektedir?

•Nicin fare kokulu kedi mamasi yok?

•Teflona hicbir sey yapismadigi halde teflon tavaya nasil yapismistir?

•Eger ucagin kara kutusu kaza aninda parcalanmiyorsa neden butun ucak bu kutunun uretildigi maddeden yapilmiyor

----------------------------

Kirik Dusler

KIRIK DUSLER

Kirik duslerle dolu hayat bir ruyadir. Sevdanin rengi ise ebruli... Mutluluk; bir cocugun gozlerinde ve elindeki elma sekerde saklidir... Bir bak etrafina, mutluluk yani basinda, cagirmani bekliyor sadece? .. Cunku omru; bir kelebek kadar kisa ama ozgur?...

Sen, mutlulugu nerde ve neyde ariyorsun bir dusun? Duvardaki aile fotografinda mi? Yoksa disaridaki cinar agacinda mi? Yada ne bileyim bir roman karakteri mutluluk mu veriyor sana? Hemen saril ona sakin birakma. Belki bir gun o seni birakacak ama yinede birakan sen olma sakin? Sen hep yapici ol, yikici degil. Sen hep seven ol, hor goren degil. Sen hep guclu ol, yardima muhtac olan degil. Sen hep dusunen ol, dusunmeden atilan degil. Sen hep ozleyen ol, ozlenen degil. Sen hep, mutlu ol, mutsuz olan degil. Sen hep Leyla ol birak Sirin bulsun Ferhat’ini.

Sen yeter ki sevmeyi bil gerisi gelecektir zaten. Sabret, sabretmek erdemdir. Mert ol, mertlik insanlik simgesidir. Korkusuz ol, asi ol ama anlayisli ol. Anlamak cozmektir. Sevmek bazen acidir ama sen yinede gerekirse aci ceken ol? ...

Bir Guvercin Oykusu

Bir Guvercin Oykusu

Tanri bir gun peygamberin birine bir sandik hediye eder ve der ki;
- Bu sandigi sana emanet ediyorum ama sakin ola ki icini acip bakmayasin...
Tamam der peygamber. Aradan zaman gecer ve peygamberi bir merak sarar acaba sandikta ne vardir? Ici icini kemirmektedir. Sonunda dayanamaz ve sandigi azicik aralayip icine goz atar ama sandigi aralar aralamaz icinden bir sari guvercin ve bir mavi guvercin ucuverir. Peygamber son hamleyle sandigi kapatir ve icinde tek bir beyaz guvercin kalir.
Ve Tanri yanina gelir, peygamber isledigi gunahin farkindadir, mahcuptur.
Tanri soyle seslenir; kacirdigin o sari guvercin insanoglu icin sonsuza dek yasamdi yani "OLUMSUZLUK" tu.
Kacirdigin o mavi guvercin sonsuza dek mutluluk yani "BARIS" ti.
Peki der Peygamber icinde kalan beyaz olani nedir? Tanri cevap verir.
- O da sonsuza dek "UMUT" tur.
"Umutlarinizin ucup gitmemesi dilegiyle...."

10 Erkek 1 Kadin

10 erkek 1 kadin
11 kisi bir helikopterden sarkan halata asilidirlar.

10'u erkek ve sadece bir kadin.

Ip herkesi tasi yacak kadar guclu olmadigi icin
birinin ellerini birakmasi gerektigine karar verirler
yoksa hepsi duseceklerdir.

Bu kisinin kim olacagina karar veremezler,

ama o anda kadin cok etkileyici bir konusma yapar.

"Tamamen gonullu olarak ipi birakabilecegini soyler.
Cunku bir kadin olarak, kocasi icin, cocuklari icin ve
aslinda genelde erkekler icin her seyi birakmaya
alisik oldugunu " soyler, "hem de karsiliksizca "...

Hikayesini bitirir bitirmez,
tum erkekler onu alkislamaya
baslarlar....

********

Bu hikayeyi akilli bir kadina gonderin ki
bugun gulumsemek icin bir nedeni olsun.
Tum erkeklere de gonderin ki
hayatin gercegini bir kez daha anlasinlar..

Elaam Dogum Gunun Kutlu Olsunnn

CANIM ELAAM HEMSOM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN NICE YILLAR YASLAR GORESIN CANIM SENI SEVIYOR VE OPUYORUMMMM:1yes2:

Buyutecle insan yakmaca

http://oyunlar1.com/games.php?flash=58

>>agladim.....

AGLADIM

Huzun yildizlari parliyor bugun gokyuzunde,
Bu gece yine icin icin yaniyorum,
Oturmus seni dusunup agliyorum,
Seni, gidisini, sevisini, herseyini...
Unutamiyor iste seni su yarali kalbim,
Yaptiklarini hatirlayip, pisman oluyor...
Seni dusunuyorum bu gece, karanlik gokyuzunde...
Simsiyah gokyuzunde parlayan yildizlari seyrediyorum,
Onlari sana benzetiyorum,
Kararmis kalbimin bir kenarinda yanan mesale misali...
Dedim ya, seni dusunuyorum bu gece,
Beni sevdigini, bana nasil baktigini, bana nasil guldugunu,
Ellerimi nasil tuttugunu, ellerini nasil tuttugumu,
Buyuyen bir ates gibi sevgimizin nasil cogaldigini
Ve birgun ansizin birakip gidisini...
Son vedani hatirliyorum, gozlerime aglarcasina baktigini,
Gozlerini kalbime gomdugunu hatirliyorum,
Bir daha cikamasin diye...
Cikamadilar zaten kalbimden gozlerin,
Oluler dirilirler mi ki gomulenler ciksin, gitsin?
Gittin son bir veda ile gozu yasli,
Elimde kolyen, ardindan dakikalarca baktim, aglamakli,
Sikildim, uzuldum, perisan oldum ama aglamadim...
Aglayamadim, engel oldu gururum, engel oldu askim,
Uzaklara gittin, belki birdaha asla geri donmemecesine,
Ozledim seni deliler gibi, ozluyorum hala...
Sen bir yerde ben bir yerde, yinede sonmedi sevgimiz,
Aksine cogaldi daglar gibi oldu hasretimiz...
Hep seni hayal eder, hep seni dusunurdum,
Sesini duyunca yasar, duyamayinca olurdum,
Aradin beni aylarca bir sevgi ugruna,
Ne yazik ki, ihmal edildin bir hata ugruna,
Kirildin, agladin, affettin ama hep sevdin,
Beni sevdin gulum beni, kalbi kirik bir vefasizi,
Yine ihmal edildin yine unutuldun bir hic ugruna,
Yine kirildin, yine agladin, yine affettin...
Bir daha unutuldun, sevdanla basbasa birakildin,
Yine kirildin, yine agladin ama bu sefer affetmedin...
Sevdigini en mutlu gununde oldurdun,
Ve ardina bakmadan gittin...
Beni benle basbasa biraktin, yikildim, uzuldum, kirildim...
Senden ayrilinca kaldim caresiz, sevgisiz ve birde sensiz,
Hep sensizdim zaten ama simdiki kadar asla degil...
Parcalanmis bir kalbe sahip oldun mu sen hic?
Parca parca edilmis, yikik ve virane,
Bir o kadarda vefasiz...
Onceleri uzuldum, yikildim ama asla aglamadim...
Geldi gecti deyip senide gozlerin gibi kalbime gomdum...
Unuttum dedim, unutacagim dedim,
Unutamiyorum dedim, unutmam dedim...
Once gozlerin sonra sen ciktin kalbimden,
Bir vicdan azabidir basladi olu yuregimde,
Hicbir sey kalmadi, senden baska kalbimde,
Hatiralarin, gozlerin ve sozlerin...
Siirlerini getirdiler bana,
Beni olduren siirlerini...
Vefasiz dedigini duydum, yikildim,
Dusundum seni gecelerce daima tek basima,
Siirlerin oldurdu, hasretin yakti yuregimi,
Kirildim, uzuldum, yikildim ve en sonunda agladim...
3 kisi agladik sana; ben, kalbim ve gozlerim...
Sana yandim, seni sevdim, seni hatirladim heryerde...
Belki birgun sesini duyarim umuduyla
Telefon bekledim gunlerce,
Telefon gelmeyip sesine hasret kalinca
Agladim agladim,
Sana yaptiklarimi ancak o zaman anladim...
Duydum ki kalbini vermemissin kimseye,
Olurda icinde gorurler beni diye...
Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye,
Olurda icinde seni gorurler diye...
Gokyuzu yildizlar ile doluydu, ben hep seni dusunurken,
Huzun yildizlari koydum adlarini, seni hatirlatiyorlar diye,
Ayni onlar gibi sende benden cok uzaklardaydin,
Hep goz kirpardin uzaktan, sessizce,
Bense hep seni bekledim kirik kalbim, yasli gozlerimle...
Bazen hayallere daliyorum, seni dusunup agliyorum,
Seni ve sevgini ariyorum hep kalbimde...
Dusmuyor adin hic dilimden,
Olecegim gulum bir gun ben,
Senin sevginden, senin derdinden...
Bir gun gorecegim yine belki seni,
Seni, beni unutmus, benim olmayan seni...
Iste o an askimin gozyaslarini hatirlayacagim,
Ve yine bir koseye oturup aglayacagim...
Yemin ettim senin ustune sevmeyim baskasini diye,
Ve heryerde, her zaman tekrarliyorum yeminimi;
Seni unutmam icin oldurseler bile,
Karsilik olarak dunyayi verseler bile,
Daragaci kurup idam etseler bile,
Senden baskasini asla sevmeyecegim...

Yazari bilinmiyor

herkesi kucakliyorummmm....

merhaba arkadaslar sanirim 15-20 gun oldu bu siteyi bulalali artik internette baska hic bir siteye giremiyorum.bir takildim mi en az 2 saat,ama hakikaten cok hos bir site henuz sadece okuyabiliyorum .nasil eklemeler yapildigini falan bilemedigim icin paylasimda bulunamiyorum umarim ogrenirim.herkesi cok sevdim ayrica .....

internette bana gore bir sayfa var mi? dedim iste burasi dediler

33 yasinda 1 kiz cocugu annesiyim.:emir_bebek:

size biri asildigi zaman....

mesala biri size asildigi zaman ne cevep verirsinizz..
A:defollll

B:tanisalimmi

C:ooo anda parcalardim

mutlaka izleyin...

http://www.youtube.com/watch?v=UwcsC...elated&search=

bizide araniza almazsaniz kuseriz :)

Merhaba,

ben ve 2 yasindaki oglum artik guzel paylasimlar icin burdayiz.

29 yasindayim,evliyim, calismiyorum.

baska...

tanistikca devami gelir herhalde:1yes2:

erkeklerin gamsizliklari

ya bu erkekler neden bu kadar gamsiz onlar ufak bisey diyor ben sinirden kuduruyorum ama ben bisi diyorum hic kizmiyor bile o sakin olunca ben hepten sinirleniyorum ne olursa olsun bunlar ne kadar relaks gamsiz seyler ya :1shok: :mymeka:

Uludag'da 42 santimetre kar var

Kayak ve kis turizminin onemli merkezlerinden Uludag�da, kar kalinligi 42 santimetreye ulasti
Uludag Meteoroloji Istasyonu yetkililerinden alinan bilgiye gore, 'Oteller bolgesi'nde kar kalinligi 42 santimetre olarak olculdu.

Gorus mesafesinin acik ve hava sicakliginin '0' derece oldugu Uludag'da, bugun ve yarin kar yagisi beklenmiyor.

Seytan Marka Giyer

Yonetmen:
David Frankel

Oyuncular:
Meryl Streep , Anne Hathaway, Stanley Tucci ...

Tur: Komedi - Dram

Sure: 109 Dk.

Yapim Yili: 2006


“Sex in the City" nin yonetmeni David Frankel'den kadinlarin dunyasina farkli bir bakis...

Miranda Priestly (Meryl Streep), moda dunyasinin en guclu kadini Runway’in korku salan kralicesi kendisine bir asistan alacaktir. Milyonlarca kizin hayatini verebilecegi bir is ise siradan bir NewYork’lu olan Andy Sachs (Anne Hathaway) icin goz kirpmaktadir. Yapacagi is kesinlikle kendisine saygisi olmayan insanlarin yapabilecegi turden, yasami birakip calismaya dayali bir tur Miranda koleligidir.

Andy bu is icin kesinlikle yanlis tercihtir fakat asla vazgecmeyen biri olmasi onun isi almasina hatta mukemmel bir sekilde bas etmesine yarayacaktir

Ay'da gaz puskuren aktif volkan bulundu

Dunyanin tek dogal uydusu Ay'da aktif bir volkanin varligi tespit edildi.

NASA bilim adamlarinin Ingiliz The Times gazetesinde yer alan arastirmasina gore, Ay'da bulunan volkan uzay zamanina gore kisa sayilabilecek bir sure olan 2 milyon yil once patladi ve gaz puskurdu

Saturn'de kasirga

Amerikan uzay araci Cassini, dev bir kasirganin Saturn gezegeninin guney kutbunu kasip kavurduguna iliskin goruntuler gonderdi
Cassini'nin gonderdigi goruntuler bugun Amerikan Uzay ve Havacilik Dairesi'nin (NASA) Internet sitesinden yayimlanirken, NASA tarafindan yapilan aciklamada, boyle bir olaya dunya disindaki bir baska gezegende daha once ilk kez rastlandigina da dikkat cekildi.

Buradaki kasirgalara benzer
NASA bilim adamlari tarafindan yapilan aciklamaya gore, Saturn'de saptanan kasirga dunyada gorulen kasirgalara benzer ozellikler gosteriyor ancak ruzgarlarin hizi saatte 550 kilometreyi buluyor.

Saturn'deki kasirga dunyadakilerden farkli olarak yer degistirmiyor. Gazdan olusan bir gezegen olan Saturn'deki kasirganin dunyadakiler gibi okyanuslar uzerinde de olusmuyor.

Uc saat boyunca kaydetti
Cassini'nin kameralari olayi, 11 Ekim'de Saturn'un guney kutbu uzerinde 340 bin kilometre irtifada uctugu sirada 3 saat boyunca kaydetti.

Cassini, 1997'de firlatildiktan sonra Temmuz 2004'te Saturn'un yorungesine girmisti.

israfci bebek :)

http://www.izlesene.com/video/cocukl...israfci_bebekk

bebekler ve babalari...:))

http://www.izlesene.com/video/cocukl...ies_and_father