3 Mayıs 2007 Perşembe

Kedi gercekten kopek dogurmamis

Tum dunyanin ilgisini ceken Brezilya'da bir kedinin kopek yavrulari dogurdugu iddiasi yalan cikti.


Passo Fundo Universitesi Biyolojik Bilimler Enstitusu yoneticisi ve genetikbilimci Adil Pacheco, kan ornekleri alinarak yapilan incelemeler sonucunda, kedinin 3 kopek yavrusu dogurdugu iddiasinin curutuldugunu acikladi.

Adil Pacheco, uzman olmayan kisilerin sik sik bu tip iddialarda bulunduklarini hatirlatarak, tum gerceklerin soz konusu iddiayi yalanladigini soyledi.

Brezilya'nin guney sehri Passo Fundo'nun yoksul bir mahallesinde yasayan 18 yasindaki Cassia Aparecida de Souza, kedisi Mimi�nin komsunun kopegi ile ciftleserek 3'u kedi, 3'u kopek 6 yavru dogurdugunu, kedi ozelligi tasiyanlarin kisa sure sonra oldugunu iddia etmisti. 22.11.2006

ben sinirli degilim!!

asagigaki resimler kimildiyorsa siz sinirlisiniz demekmis ama ben gayet sakinken baktim oynuyor ya ..........

* Bugun Yine Cok Guzelsin Hayat - Herseye Ragmen...*

* BUGUN YINE COK GUZELSIN HAYAT - HERSEYE RAGMEN...*


Oncelikle sunu kabul edin, hayat adil degil.
Hicbirimiz, hicbir canli esit yaratilmadi.
Basimiza gelenler de esit degil.
Once hayatin adil olmadigini kabul etmelisiniz.
Isine akil erdirebildiginiz bir Tanri, Tanri degildir.

"Guguk Kusu" filminde Jack Nicholson akil hastanesinde cok agir bir
mermer havuzu kaldirabilecegine dair diger hastalarla iddiaya girer. *
Yuklenir ve havuzu kaldirmaya calisir, kaldiramaz. Diger hastalar onunla alay ederken bir sey soyler:"Ben en azindan denedim".

Siz gercekten denediniz mi?
Yoksa pencereden hayati mi seyrediyorsunuz?
Hayata Windows 98'den, Sony 72 ekrandan mi bakiyorsunuz?
Oysa hayat hepimizin avuclarinin icinde,
Kiminin nasir tutmus parmaklarinda
Kiminin boyalanmis ellerinde,
Kiminin gomleginde ki ter kokusunda ,
Ama hayat her zaman avuclarimizin icinde.
Nasil istersek, neye karar verirsek hayat orada var.
Gunes, her sabah yeniden doguyor,
Gun, her safakta nice umutlara gebe sekilde agariyor ve siz,
Eger isterseniz hayati bir ucundan yakalama sansina sahipsiniz.
Yeter ki gulumseyin
Yeter ki bu gun benim gunum diyerek kalkin yataginizdan...
Bu iletiyi icinizdeki cocuktan uzak tutunuz.
Zira, siz bu iletiyi okuduktan sonra icinizdeki cocuk, ozgurlugune
kavusmak isteyip basiniza dert acabilir.
Bu iletiyi yazan ve/veya size gonderen kisiyi, mumkunse kalbinizin
derinliklerinde bir yerde muhafaza ediniz.
Bu dunyadaki varliginizin, dostlarinizin var olmasina bagli oldugunu,
Bazen bir cicek yada kucuk bir tatli sozle bile kirik bir kalp
tamirinin mumkun oldugunu,
*Ozur dilemenin, tesekkur etmenin ve sukretmenin "ERDEM" oldugunu,
Bu iletiyi yazan ve gonderen kisinin, hic tanismiyor olsaniz bile sizi cok
sevdigini, ASLA UNUTMAYINIZ.
Ve Her sabah uyandiginizda

"BUGUN YINE COK GUZELSIN HAYAT HER SEYE RAGMEN..."
demeyi ihmal etmeyiniz...

Silam

ARKADASLAR MERHABA 1 YIL ONCE KAYIT OLDUM AMA 2 AY KADAR SITEYE UGRAYAMADIM TEKRAR HERKESE MERHABA :icelim:

En buyuk kitle imha silahi: Sigara

Bugun Dunya Sigarayi Birakma Gunu... Uzmanlara gore insan omrunden 22 yil calan sigarayla mucadelede en etkili yol sigara fiyatlarini duzenli artirmak.

Uzmanlara gore sigara 'en buyuk kitle imha silahi'. Cunku dunyada 1.1 milyar kisi sigara iciyor ve bunlarin yarisi (550 milyon) sadece sigara ictigi icin olecek. Sadece bu yil sigara yuzunden oleceklerin sayisi ise 4.9 milyon.

Sigara ve Saglik Ulusal Komitesi Koordinatoru Prof. Dr. Elif Dagli, basta akciger kanseri, kalp-damar olmak uzere 50 hastaligin sorumlusu oldugunu belirterek, "Sigara artik eskisinden daha cok bagimlilik yapiyor. Cunku 1960'lardan itibaren sigara, cokuluslu firmalar tarafindan uretilmeye baslaninca 'muhendislik urunu' haline geldi.

Teknolojinin uretimde kullanilmasiyla sigaraya amonyak katilmaya baslandi. Amonyak, nikotinin vucutta tutunmasini kolaylastiriyor. Ayni miktarda nikotin sizi daha fazla bagimli yapiyor. Sigaralarin icine ayrica tatlandirici-lar, katildi. Naftalin, aseton, radyoaktif maddeler, karbonmonoksit (egzos gazi), roket yakiti, tupgazin icindeki gaz, arsenik de sigaradaki diger maddelerden. Bu yuzden insanlar sigaraya daha fazla bagimli oldular" diyor.

Iki saatligine sigaraya veda
Sigara icenler kanser basta olmak uzere pek cok hastaliga yakalaniyor. Turkiye kanser ilaclarini yurtdisindan aldigi icin sigara, yurtdisina para cikisina neden oluyor. Sigara, ayrica insan omrunden 22 yil caliyor. Bu da en verimli caglarinda insanlarin isgucunden mahrum kalmasi demek.

Uvey baba hem kizini hem damadini oldurdu

Sisli’de oturan Omer Turan, bir hafta once kacarak evlenen uvey kizi 18 yasindaki Meral Canpolat ile kocasi Murat Canpolat’i barismak icin yanina cagirdiktan sonra kursun yagmuruna tutarak oldurdu.

MERAL Canpolat, ayni isyerinde calistigi tekstil iscisi 30 yasindaki Murat Canpolat’la evlenmek icin uvey babasindan izin alamayinca evden kacti. On gun once Antalya’ya giden cift burada resmi nikah kiydiktan sonra gectigimiz cuma gunu Istanbul’a dondu. Dugun yapan cift Cumartesi gunu de Kasimpasa’da tuttuklari evlerine yerlesti. Evlenmelerine izin vermeyen Meral Canpolat’in uvey babasi Omer Turan, nikah ve dugun yapan cifti onceki gun arayarak kendilerini affettigini belirtip aksam yemegine davet etti. Iddiaya gore uvey babasinin niyetinden emin olmayan Meral Canpolat, esinin israrlari uzerine aksam Ferikoy’de oturan Omer Turan’in evine gitti.
Evlilik cuzdanlarini gosteren ve elini opmek istediklerini soyleyen ciftle tartisan Omer Turan tabancasina sarildi. Silahini ilk olarak Murat Canpolat’a yonelten Turan dort el ates etti. Gogsunden vurulan Canpolat olay yerinde yasamini yitirdi. Omer Turan, kacmaya calisan uvey kizini da sokakta yakaladi ve basina uc kursun sikarak oldurdu.
Beyoglu’ndaki bir lokantanin ortagi olan Omer Turan’in cifte cinayetin ardindan Beyoglu’nda yanina gittigi arkadasina cinayetleri anlatarak, "Sinirime hakim olamadim. Bir sure sonra teslim olacagim" dedi ve ortadan kayboldu.
KACIN EVLENIN DEDIM
Olayin gorgu tanigi Meral Canpolat’in annesi Melahat Turan polise verdigi ifadesinde, ilk esinin olumunden sonra 14 yil once evlendigi esinin uvey kizinin evlenmesine razi olmadigini belirterek, "Kizima babasinin riza gostermedigini soyleyince ’Anne kacacagim’ dedi. Ben de, ’kacin evlenin’ dedim. Cocuklar aksam geldi, ben de getirdikleri tatliyi mutfaga goturdugum sirada silah seslerini duydum. Meral disari kacinca esim kovaladi ve sokakta yakalayip oldurdu" dedi.

3 genc, 10 yasindaki kucuk kiza tecavuz etti!

SAKARYA'nin Ferizli Ilcesi'nde meydana gelen olayda, 10 yasindaki K.C. isimli kiz cocugunun ailesi, jandarmaya basvurarak cocuklarina tecavuz edildigini belirterek davaci oldu. Ailenin muracatiyla harekete gecen Jandarma timleri, yaptiklari bir operasyonla findiklikta kucuk kiza tecavuz ettigi iddia edilen 13 yasindaki H.U., 16 yasindaki D.S ile 17 yasindaki E.U. isimli sahislari yakalayarak gozaltina aldi.
Jandarma tarafindan saglik kontrolunden gecirilen kiz cocugunun tecavuze ugradigi belirlenirken, kucuk zanlilarinin linc girisimine karsi jandarma genis capli onlemler aldi. Jandarmama'da ifadeleri alinan kucuk zanlilar ardindan cikarildiklari mahkemece tutuklanarak, Ferizli L Tipi Cezaevi'ne gonderildi.
Ote yandan Jandarma, cocuk pornosu olayina karsi olayi en ince noktasina kadar arastiriyor. Jandarma, bu nedenle tecavuz olayi sirasinda cep telefonuyla goruntu cekilip cekilmedigini arastirmaya aldi. Zanli, kucuklerin cep telefonuna duskun oldugunun ogrenilmesiyle birlikte harekete gecen Jandarma, olayla ilgili olarak su ana kadar goruntu bulundugu yonunde bir tespitte bulunamadi.

iste rekorum :))

http://img74.imageshack.us/my.php?image=rekoryl7.png

Dila dogum gunun kutlu olsun (22.11.06)..

Eklenti 1194
Sevgilerimle...

Eklenmis Mesaj normal_17.jpg (27,6 KB)