30 Nisan 2007 Pazartesi

Sunexpres'ten 29 YTL'ye ucak bileti

Sunexpres'ten 29 YTL'ye ucak bileti



SunExpress havayolu sirketinin, ic hat bilet fiyatlarinin 29 YTL'den baslayacagi bildirildi.



SunExpress Hava Yolu Sirketinden yapilan yazili aciklamada, bugunden gecerli olmak uzere dinamik fiyatlandirma sisteminin esas alindigi uygulamayla, erken rezervasyon yaptiran yolcular icin bilet fiyatlarinin 29 YTL'den baslatilacagi bildirildi.



Tum ic hat ucuslarinda tek yon biletler icin gecerli olacak uygulama kapsaminda yolcularin, belirli bir kontenjanla sunulacak biletleri, yakit harci haric 29 YTL'ye satin alabilecekleri vurgulanan aciklamada, yolcularin biletlerini SunExpress'in yenilenen web sitesinden de alabilecekleri kaydedildi.



UCAK SAYISI 13'E CIKTI

Aciklamaya gore, 2006-2007 kis tarifesiyle birlikte, Izmir'den sonra Antalya ve Adana merkezli ic hat ucuslarina baslayan SunExpress'in, bir sure once aldigi Boing 757-200 tipi ucagin hizmete girmesiyle ucak sayisi 13'e yukseldi. Toplam koltuk kapasitesi ise 2 bin 604'e ulasti.



SunExpress, iki Boeing 757-200 ucagina, oturma yeri katlanabilen sinema koltuklari yerlestirdi. Yeni koltuklar, yolcularin kabin icinde daha rahat hareket etmesine olanak sagliyor.



SunExpress halen, Izmir'den Adana, Antalya, Diyarbakir, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Trabzon ve Van'a, Antalya'dan Adana, Diyarbakir, Erzurum, Izmir, Trabzon ve Van'a, Adana'dan da Antalya, Erzurum, Izmir, Trabzon ve Van'a tarifeli ic hat seferleri duzenliyor.

sukriye tutkun son albumu



Turkiye'nin ozgun kadin sanatcilarindan Sukriye Tutkun besinci albumu 'Salincak' ile 2006'da yeniden karsimizda. Produktorlugunu unlu baglama hocasi Ali Osman Erbasi'nin (Ilhan Sesen, Zara, Gulsen Kutlu, Muslum Gurses, Orhan Haklamaz vd.) yaptigi albumde yeni bestelerin yanisira "Ag Elime Mor Kinalar Yaktilar", "Iskender Bogazi Dardir Gecilmez", "Suruler Icinde Surmeli Koyun" gibi anonim halk turkuleri de yeraliyor. Ses kaydi esnasinda dogal sazlar kullanilan eserde, turkulerin salinimini en guzel sekilde aktarabilmek icin ozel caba harcandi.

Salincak benim ilk sahnemdi
Salincakta basladim ilk sarkilarimi soylemeye
Ruzg�rin, dalga seslerinin, sesimin ve salincagimin olusturdugu orkestranin muzigi cok uzaklara giderdi
Hissederdim

Sukriye Tutkun

Konservatuvar sinavini birincilikle kazanarak opera-san egitimi alan, TRT Genclik Korosu, Istanbul Operasi Genclik Korosu, St Antoine Kilisesi Korosu dahil bircok koroda sarki soyleyen, muzik ogretmenligi yapan Sukriye Tutkun, aradigi huzuru turkulerde buldugunu farkederek Turk Halk Muzigi'ne yonelir. Ferhat Livaneli ile baslayan calismalari Fahir Atakoglu, Atilla Ozdemiroglu, Arif Sag gibi degerli isimlerle surer. Seslendirme de yapan (Plastip Sov'daki Tansu Ciller karakterini ozellikle vurgulayalim!) sanatci bugune kadar dort studyo albumu (Gucum Yetene Kadar-2004, Kumru-2002, Cigdem Der ki-1998, Sevin Gayri-1997) yayinlar, yurticinde ve yurtdisinda bircok konser verir, festivallere katilir, albumleri/sarkilari pekcok ulkede yayimlanir.




SARKI LISTESI


1. Intro

2. Bir Sinifta Okurken

3. Ag Elime Mor Kinalar Yaktilar

4. Iskender Bogazi Dardir Gecilmez

5. Olaydim

6. Dolama Dolamayi

7. Sen Bir Yana

8. Bahcede Erik Dali

9. Suruler Icinde Surmeli Koyun

10. Gitme Hamdi

11. Adana Yollarinda

Arakadaslar ben cok severim sukriye tutkun u,bu album dinledim cok guzel kesinlikle tavsiye ederim..:1yes2:

diploma istemek


alintidir

cantalarimm

ciplak olan hatun :) "mum batik"onu ve arkasi cantanin..digerleri ise "ebru"dan..papatya ve hercai menekse..






Makyajsiz unlulere devam ediyorum (3. bolum)

NELLY FURTADO


PINK


UMA THURMAN


WHITNEY HOUSTON


PAMELA ANDERSON


PARIS HILTON

vurucu darbe....

hadi kizlar burda bizim icin onemli olan hayatimizin her hangi bir yerinde onemli olan ya da ne bilim sevdigimiz bir sarkinin tam sozleri degil de vurucu darbeyi yapalim....



ben baslayayim;



Bir avuntu biraz keder
Boyle bize neler oldu
Bu ayrilik bir de hasret
Cekilmez oldu
Ay karanlik hep karanlik
Yuzun bize doner oldu
Bir ihtimal daha vardi
Felaket oldu
Gitme gitme gitme kal bu sehirde
Gitme gitme yazik olur bize

Insanlarin Umursamazkigini Protesto Ediyorun

BU BENIN SAHSI FIKRIM VE GERCEKTEN TUM OLAYLARIN VE YASANAN LARIN CABUK UNUTULDUGUNU HATIRLANMADIGINI DUSUNUYORUM ARADAN BIRAZ ZAMAN GECINCE HARSEYI UNUTUYORUZ VE BIRDAHA OLAYA BENZER BISEY OLMADIGI SURECE HATIRLAMIYORUZ VERDIGIMIZ TEK TEPKIDE YAZIKKK OLUYO AMA HIC BIRSEY YAPMIYORUZ ENSON COCUK PORNOSUKI BU YAKIN TARIH YA DAHA ONCESI NE HATIRLIYORUZ SIZE SORUYOM????:uhm:

kolay simit

Malzemeler:
2 tatli kasigi bira mayasi
2 bardak su
1 tatli kasigi seker
1 kasik siviyag
susam
un
1 cay kasigi tuz
Yapilisi:
1) Bir tasin icine maya, seker ve ustunu kapatacak kadar ilik su koyup karistirin ve mayalanmasini bekleyin.
2) Hamur yogurma kabina siviyag, tuz, mayayi ve iki bardak suyu koyup aldigi kadar unla yumusak bir hamur yapin..
3) Hamuru hic bekletmeden cevizden daha buyuk parcalara ayirip rulo yapin simit seklinde iki ucunu birlestirerek halkalar yapin.
4) Simitleri ici su dolu kaba koyun sonra susam dolu kaba alip her tarafini susama bulayin.
5) Firin tepsisine koyup orta hararetli firinda kizarincaya kadar pisirin.

Ah kaynanalar yok mu ?

Ahhh o kaynanalar yok mu o kaynanalar !
Geldi 1. derece aile iliskilerine. Anneniz babaniz veya kardesleriniz size misafirlige geldi diyelim. Esinizin sizin tarafla iliskileri nasil ?

Not : Birden fazla secenege oy verebilirsiniz !

Ahanda Adana dayim

Nihayet Adana dayim kizlar, Istanbul sizin olsun, yeriniz genis olsun ( ayn, lib. vb:)) Kocam hala duruyor eve de yeni hatun getirmemis yani seneye tekrar gelebilirim:) Saka bir yana Istanbul a gelmek ve sizlerle yuzyuze gorusmek cok guzeldi umarim bir gun tekrar bulusuruz..

Vee Adana li,Hatay li dostlarim evim ve ben hizmetinizdeyim, en kisa zamanda bekliyorum....

Ataturk resimlerinin kaldirilmasini protesto ediyorum

AB Uyum yasalari geregince devlet dairelerinden Ataturk resimlerinin kaldirilmasini protesto ediyoruz!
Ulusal bilincimizi yavas yavas yok etmelerine izin vermek istemiyoruz

Izmir kurtuldu, cok tatli bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler.Trene binerler kompartimana cekilirler.
Ertesi gun Ataturk'un kompartimanin kapisini calar yaveri, yorgun,bitkin
bir halde kapiyi acar ve kravatini yikamaktadir Ataturk. Yaveri "ya pasam bu ne hal hic uyumadiniz herhalde niye boylesiniz"der.
"Ya cocuk kompartimanima yastikla battaniye koymayi unutmussunuz.
Kolumu yastik yaptim agridi setremi yastik yaptim usudum bende
uyumadim kalktim"der.
Yaveri;"aman pasam! Birimize haber vereydiniz hemen size bir yastikla
battaniye getirirdik"der. Ve bir ulke kurtarmaktan donen komutan tarihi bir
cevap der ki
"Gec farkettim hepiniz en az benim kadar yorgundunuz.
Hicbirinize kiyamadim.Onemli olan benim uyumam degil milletimin
rahat uyumasi".
ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI HALA UYANAMADIK

koro halinde gulmek lazim:)))

koro halinde gulmek lazim:)))

http://www.herice.com/mail/1014.html

cok ilginc bir PC Marifeti

Asagidaki adresi herhanbi explorer sayfasi acikken adres cubuguna yapistirin.
Yalniz actiginiz sayfada bolca resim olsun oyle adresi yapistirin ve enter tusuna basin....Gordukleriniz nasil oluyor bana da bir zahmet aciklayiverin


Adres bu;
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);

3 Boyutlu Ekran Koruyucular

http://rapidshare.com/files/3845032/watermill.exe.html [watermill]
http://rapidshare.com/files/3851013/sofire.exe.html [sofire]
http://rapidshare.com/files/3852000/lantern.exe.html [lantern]
http://rapidshare.com/files/3853531/galleon.exe.html [galleon]
http://rapidshare.com/files/3854148/fmoon.exe.html [fmoon]

Zehirli sac boyalari Turkiye'ye!

Icindeki 22 ayri zararli kimyasal madde nedeniyle Avrupa Birligi'nde (AB) 1 Aralik'tan itibaren satisi yasaklanacak sac boyalarinin, Turkiye pazarina yonlendirildigi one suruldu.


Turkiye'deki sac boyasi pazarinin onemli bir bolumunu elinde bulunduran markalarin Adana Bolge Distributoru Ismail Rasim Izlemek "Onlem alinmazsa Turkiye, AB'nin kozmetik coplugu haline gelir" dedi.

Izlemek, "1 Aralik'tan itibaren kullanilmayacak kimyasal maddeler arasinda hydroksindole, solvent kirmizi 1, portakal asidi 24, kirmizi asit 73, diaminobenzoic asit, methoksi, siklopentil, chloro 2 ve aminofenol gibi kimyasal maddeler bulunuyor. AB'de kozmetik sektorunun yuzde 8'ini olusturan sac boyasi pazarinin yillik buyuklugu 2.5 milyar avro. AB Turkiye'yi kozmetikte dev bir pazar olarak goruyor" dedi.

Saglik Bakanligi, arasinda sac boyalarinin da bulundugu urunlerde kullanilan 100'u askin kimyasali iceren urunlerin satisini 1 Aralik 2006'dan itibaren yasaklamisti. 'Kozmetik Yonetmeliginde Degisiklik Yapilmasina Dair Yonetmelik' Resmi Gazete'nin 12 Ekim 2006 sayisinda yayimlanmisti.
(Radikal)

Istanbul sise gomuldu

Yogun sis, kentte gunluk yasami ve deniz ulasimini olumsuz yonde etkiliyor. Istanbul Bogazi deniz trafigine kapatildi. Canakkale'de deniz ulasimi normale dondu.


Istanbul Deniz Otobusleri Isletmesi (IDO) yetkilileri, sis nedeniyle gorus mesafesinin dusmesi sonucu Sirkeci-Harem arasindaki arabali vapur seferlerinin yapilamadigini ifade ettiler.

Yogun sisin kent ici ulasimda da gorus mesafesini dusurmesi nedeniyle araclarin dusuk suratte seyrettikleri goruldu.

Istanbul Meteoroloji Bolge Muduru Mustafa Yildirim, yaptigi aciklamada, sisin Marmara Bolgesi'nde onumuzdeki hafta ortasina kadar ozellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yogun olmak uzere devam edecegini soyledi. Yildirim, onumuzdeki Carsamba gununden itibaren ruzgarin lodosa donmesiyle birlikte sisin etkisini kaybetmesinin beklendigini bildirdi.

Yildirim, Istanbul'da en yuksek hava sicakliginin bugun 14, yarin ise 15 derece olarak beklendigini sozlerine ekle

Bebekmi yaratikmi belli degil

http://www.showtvnet.com/haber/playe...btype=IEWMPobj

Orgu Ormeyi Severmisiniz

Arkadaslar herkesin birbirinden farkli hobileri,ugraslari vardir mutlaka.Bende en yogun olan orgu diyebilirim.yaklasik 18 ay kadar oncede nette actigim orgu blogum sayesinde bir cok degisik arkadaslarim oldu ve fikir teatilerinde bulunma firsatimiz oldu.
siparisler aldim.evde otururkrn birden aktif hale gecip maddi acidan da destek gormeye basladim.
sizlerde orgu ile ilgileniyorsaniz yada siparis vermek istiyorsaniz siteme ugrayin derim.
hatta sizlerin elindekide degisik ve guzel ornekler olursa gonderebilirsiniz.
gorusmek uzere hepinizi bekliyorum..
http://nagice.blogspot.com

Goz farlarinizi tekli mi,yoksa coklu palet mi tercih ediyorsunuz ?

Goz makyajinda kullandiginiz farlarinizi nasil tercih ediyorsunuz arkadaslar...
tekli farlardan tek tek alip birkac tane mi aliyorsunuz
yoksa 6 si veya 9 rengi birarada olan buyuk paletlerden mi aliyorsunuz

sizin bu konuda fikirleriniz nedir ?

burasi da benimle askimin kosesi olsun


Sen Benim;
Son noktamsin, hayatimin anlami, yasama amacimsin...
Sen benim herseyimsin ve son nefese kadar da oyle kalacaksin,
Senden kopmam imkansiz...
Cunku;
Seni her gorusumde sana yeniden asik oluyorum,
Her gunes dogusunda sana olan sevgim yeniden tomurcuklaniyor,
Oten her bir kusla sana seslenmek,
Sana olan sevgimi tum dunyaya haykirmak istiyorum,
Herkes bilsin ki sevgilim,
Ben SENI SEVIYORUM....

ahhhh kimya ahhhh

ya canim cok sikkin buraya yeni uye oldum ama hic arkadas edinemedik daha :1no2: bunun icinde uzuluyom ama asil sorunum ki allah beterinden saklasin cok sevdigim halde isimi meslegimi yapamiyorum 6 ay oldu isimi birakali mecburen biraktim annem babam zorla cikarttilar yoksa ben istiyodum ve 8 aydir kortizon tedavisi goruyorum dktorlar meslek hastaligi dediler oysa o kadar severek okumustum ki ve cok da severek yapiyodum cigerlerime sarabilme ihtimali yuzunden korkuyorum artik meslegimi yapmaya ama cok istiyorum sanki ben onunla dogmus gibiyim birkac sefer denedim is buldum gittim ama daha 15 gun olmadan rahatsizlanmaya basladim oksuruk bas donmesi nefessiz kalmalar ve sonucu hastanede bi gece hava artik bende cok korkuyorum evlenmeyi dusunuyorum ve ilerde bisey olmasindan korkuyorum yani o kadar karisik ki kafam ne yapabilirim bilmiyorum baska islerde denedim ama cok mutsuz oldum suan da tek destegim sozlum