13 Nisan 2007 Cuma

Nez'den Yeni Album



Aradan tam 4 yil gecti ve sonunda, sozlerinden, muziklerine, fotograflarindan kostumlerine kadar % 100 Nez imzali albumumle karsimiza cikti Nez. Nez, bu kez albumun her asamasinda soz sahibi oldu ve yillardir edinmis oldugu tecrubeleri, sevincleri, kizginliklari, asklari soze ve muzige dokup, Yildiray Gurgen'in aranjeleriyle bulusturunca hepsi birbirinden degerli 13 sarkilik %100 Nez albumu ortaya cikti.

Nez'deki 4 yillik degisimi ise Zeynel Abidin'in objektifinden yansitilmaya calisilmis. Albumumun cikis sarkisi olarak 'Hey Dj' adli sarki secilmis cunku; yari Ingilizce yari Turkce 80' li yillarin disco soundunu kullanarak hepimize sikintilarini unutturacak sicacik bir yaz sarkisi oldugunu savunuyor Nez.

Bunun yani sira Ingilizce sarki soyleme tutkusundan vazgecemeyen Nez, albumde herkesin cok iyi bildigi 'Sweet Dreams' ile 'Fame' i seslendirmis, 8 yasinda 'Annie' muzikalinde basrol oynadigi icin en buyuk hayali Fame muzikalinden bir parcayi albumune koyabilmekmis. 'Sweet Dreams' ise yillardir hic sikilmadan dinledigi klasiklesmis bir sarkiymis ve biraz da Turk motifleriyle farkli bir tad katmak istemis.

Albumun diger 2 ingilizce sarkisi 'Do you wanna touch me' ile 'Now that I've found you' nun sozleri ise %100 Nez imzali..

Albumde toplam 3 tane de turkce slow parcam var: 'Savruldum' ve 'Gonul'un soz ve muzigi, 'Sabir'in ise sozleri Nez'e ait. Ayrica, Tanju Okan’in 'Koy Koy'u ile Ajda Pekkan’in 'Sevgi bu mu diye' adli unutulmaz sarkilarini bu kez Nez yorumuyla dinleyeceksiniz.



0 yorum: