17 Nisan 2007 Salı

Koc burcu kadinlarinin yildiznamesi :)

Bu yildizda dogan kadinlar,kirmiziya meyyal beyaz benizli,guzel burunlu,sari sacli,disleri seyrekce,sag elinde bir nisan mevcut,sevimli guzel yuzludur.Pek yalandan hoslanmazlar.Orta boylu,basi buyukce,kollari ve bacaklari kuvvetli olur.Yuzunde cil veya cicek izi olur.Gogsunde bir ben bulunur.Erkeklerle yakinlik etmeye heveslidir.Tabiati hileye ve oyuna meyillidir.Kardesleri arasinda guzeldir.Kardeslerinden miras yer.Cocuklugunda babalari olur.Evlatlarindan bir fayda gormez.Hastaligi ins,cin,nazardan olur.Bahar ve yazin limonata gibi seyler icmelidir.Karin ve midesinde sanci olursa mushil icmelidir.Olum sebebei kalp ve karin agrisidir.Ona hastalik senenin bu burcun oldugu ay gelirse kurtulamaz.Bilhassa olum tehlikesi 2-7-20-25-44 yaslarinda gorunmektedir.Bu tehlikeleri atlatirsa 80 yasina kadar yasayabilir.
Zevci Hanesi:
Kucuk yasta iken kismeti cikar,fakat evlenmez.Sonra baska bir taliple evlenir.Ilk kocasindan bosanma veya olum sebebiyle ayrilma gorunmektedir.Basindan 3 veya 5 nikah gecebilir.En hayirli esi sari veya beyaz yuzlu olanidir.
Kiz kardesleriyle gecinemez,erkek kardesleriyle gecinebilir.Cok ruya gorur,istedigine nail olur.Iyilik ettiginden zarar gorur.Tenhaca yasamasi daha hayirlidir.
Yasi ilerledikce hali duzgunlesir.Ekseri evladi erkek olur.Eger ilk evladi kiz olursa evlatlarindan talihi az olur.
Yolculuk yapmak istediginde kara yolunu tercih etmeli.Deniz yolculugu pek yaramaz.Yola persembe gunu cikmali.Deniz yolculugunda bir tehlikeye maruz kalabilir.En iyi yolculugu bati ve guney tarafina olandir.
Iyi nufuslu bir adamla dostluk peyda eder,onun sebebiyle herkese kendini sevdirir.Yasi ilerledikce rizki bollasir.Feraha erer.Cok azimlidir.Basladigi isi bitirmeden geri donmez.Cok dusmani vardir.Hem malini yerler,hem de onu cekistirirler.Bahar mevsiminde kan aldirmak iyi gelir.Dusmanlari sihir yapmaya kalkarlar.
Iyi gunu: Sali
Yaramayan gunu: carsamba ve ptesi geceleri
En iyi elbisesi sari renkte,kirmizi renkte olanidir.
Parmaginda kirmizi yakut tasimalidir.
Uzerine surecegi koku :gul,menekse ve yasemin
Yattigi zaman basini doguya dogru kor ise rahat eder.Yalniz bulundugu vakitler karanlikta yatmamali,basi ucunda bir isik yakmali.Cunku,kalbine evham girmesin.
Bir sahistan birsey isteyecegi vakit Sali gunu istemeli.Parmagina gumus veya demir madenli yuzuk takmali.Maskotunu uzerinde tasimalidir.

0 yorum: