21 Mayıs 2007 Pazartesi

Vitrinlere Yaz Geldi

2005 ilkbahar-yaz koleksiyonları vitrinlerdeki yerini aldı. Kış sürerken yazlık rengarenk elbise ve ayakkabılar aklımızı çelmeye başladı bile. 7-14 yaş arasındaki genç kızlara hitap eden Limited Too, artık Türkiye'de. Rengarenk iç çamaşırlarından fırfırlı bluzlara, mini eteklerden pastel renkli gömleklere, pantolonlar, elbiseler ve pijamalardan rengarenk aksesuarlara uzanan ürünleriyle Limited Too, genç kızların gözdesi olacağa benziyor.


Diğer Trendler

-Parlak derili sandaletler
Metalik renklerin, boncukların, kristallerin, derilerin, saten ve hasırların kullanıldığı dolgu topuklar ön planda. Parmak arası, babet ve düz taban ayakkabılar da koleksiyondaki parçalar arasında.
-Spor kıyafetler
Jean her sezon olduğu gibi, bu sezonun da vazgeçilmezlerinden. Rodi'nin koleksiyonda jean'leri tamamlamanız için rengarenk badi ve tişörtler yer alıyor. Big Blue'da ise baskılı ve farklı kumaşlardan parçalı modeller ve sweatshirtler var. Mudo'da ise spor kıyafetlerle giyilebilecek Kızılderili tarzı makosen ayakkabılar var. Mudo City'lerde, yıldızlı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler sürüyor.
-İpek, şifon ve saten giyilecek
Nar çiçeği, ebru ve siyahın hakim olduğu Park Bravo'nun ilkbahar-yaz koleksiyonu; ipek, saten, şifon gibi ince kumaşlardan oluşuyor. Değerli taşlar, etnik takılar, parlak kemerler, altın ve bakır tonlarında işlemelerle kıyafetler hayat buluyor.
-Büyük bedenlere 70'lerin modası
44 beden ve üstü kadınlara hitap eden Evans, ilkbahar-yaz koleksiyonuyla 70'lerin şıklığını, Afrika ve Hint etnik detaylarını geri getiriyor. Büyük tokalı kemerler, rengarenk danteller, kat kat çingene etekler, parlak bluzlar ve çiçek desenli kıyafetler...
-Yuvarlak burundan dolgu topuğa
Louis Vuitton, bu yaz rengarenk çiçekli desenlerin ön planda olduğu koleksiyonda, yuvarlak burundan dolgu topuğa uzanan modelleriyle dikkat çekiyor.
-Çiçekli ve işli çantalar
Tatilde yine büyük çantalar kullanacağız. Lacoste markalı beyaz çantalar da seçenekleriniz arasında. Çiçekli, işli çantaları sevenler, Mudo mağazalarına uğrayabilirler.
-Renkli adımlar
Pembe, yeşil, mavi ve sarının tonlarını kullanıldığı canlı koleksiyonlar göz alıyor. Çiçek desenli, fiyonklu terlik, sandalet ve ayakkabı modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Mavi forum

0 yorum: