21 Mayıs 2007 Pazartesi

Eteklerde Coştu

2005 ilkbahar-yaz koleksiyonlarında, kat kat kabarık, rengarenk ve boy boy etekler, sevimli oluşlarının yanı sıra şıklıkları ve etnik detaylarıyla da dikkat çekiyor. 2005 ilkbahar-yaz koleksiyonları, bir bir vitrinlere inerek tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Tasarımlar bir renk cümbüşüyle baharı müjdelerken, desenleri ve kesimleri ile de sezona etnik kültürlerin damgasını vuracağını gösteriyor. Klasikleşmiş kalıplara meydan okuyan koleksiyonlar arasında, sevimlilikleri ve şıklıklarıyla etekler büyük ilgi çekiyor.

Kat Kat
Özellikle kabarık, kat kat, romon motifli etekler büyük rağbet görüyor. Kat kat A-etekler bohem görünümün parçası olarak yaz modasının en güçlü öğeleri arasınd****atlar arasında kurdeleli kontürler öne çıkıyor. Sezonda pilili etekler de güncelliğini koruyor. Geniş pilili modeller çoğunlukla baskılı pamuklu kumaşlarla hazırlanıyor. Hem gece hem de gün içinde kullanıma olanak tanıyan bu etekler, şık ama aynı zamanda fonksiyonel alternatifler yaratıyor.

Her Boy
Sezonun eteklerinde dikkati çeken bir nokta da, istediğiniz tüm boyları bulabilmeniz.Mini, diz hizası, diz altı ve uzun modeller, asimetrik kesimler, altı bol miniler, fırfırlı, kabarık ve volanlılar adeta baharın coşkusunu eteklere yansıtıyor.Vazgeçilmezler arasında olan kot etekler de sportif bir görüntü sergiliyor.

Etnik Detaylar
Etnik detayların yansıdığı eteklerde, bol boncuk, bol nakış ve 70'lerin geometrik ve hippi desenlerinin yanı sıra, "havai" ve "minik çıtır" desenler göz kamaştırıyor.
Ayrıca parçalı, uçları baskılı, deri karışımı ve püsküllü ayrıntılar eteklere ayrı bir çekicilik kazandırıyor.

Otantik Takılar
Kıyafetinizi tamamlayacak ayrıntılar arasında etnik takılar büyük ilgi görüyor.
Eteğinizin üzerine giyeceğiniz bir bluz, gömlek ya da badiyi sezonun takılarıyla şıklaştırabilir hatta farklı bir tarz yakalayabilirsiniz. Özellikle tahta boncuklarla yapılan, tüylü, deri ipli, püsküllü, doğal ve sade çizgideki takılar, oldukça popüler. Takılarda doğu esintilerini taşıyan altın renkli, gösterişli taşlı tasarımlar da dikkat çekiyor. Sallantılı küpeler, boyuna bir çok kere dolanan çok uzun kolyeler, püsküller, devekuşu tüyleri gibi etnik takılar, tümüyle etnik bir havada. Takılar arasında kıyafetinizle uyumlu üzeri pul, boncuk kaplı metal saç tokaları da var. Anlayacağınız bu sezon sıra dışı ve otantik bir görünüme bürüneceksiniz..

Mavi forum

0 yorum: