22 Mayıs 2007 Salı

Hangi İç Çamaşırları Giyilmemeli?

İç çamaşırını yabana atmayın. Bu konuda yapacağınız doğru seçimler, spor salonunda geçireceğiniz zamandan saatler kazandırabilir. İşte bu konuda size yardımcı olabilecek bazı püf noktalar...


Selülit: Selüliti kamufle etmek için, pop ve üst bacakları örten lateks külotlar gibisi yoktur. Bunlar, tüm kusurlarınızı örtecektir.


Yumuşak ve sarkan karın: Öncelikle külodunuzun çok sıkı olmamasına özen gösterin; çünkü dar külotlar pörtlemeye ve dolayısıyla çıkıntılı bir görünüme sebep olurlar. Karnınız düz değilse, o zaman bel kısmı dar giysi ve iç çamaşırlarından kaçının ve bel kısmı göğüs kafesinize yakın, yüksek belli iç çamaşırları ve giysiler giyin.


Armut vücut tipine sahip çoğu kadın, üst bacaklarının kalınlığından ve buradaki yağ ve selülitlerden muzdariptir. Buna rağmen, iç çamaşırı çekmecesinde bol miktarda ince kenarlı, slip küloda sahiptirler. Oysa bu modeller ancak süper model tipli kadınlarda iyi durur. Üst bacaklarınız ve baseninizin topluluğundan ve bu bölgelerdeki çıkıntılardan şikayetçiyseniz, ekstra kalın likra içeren, kalça ve üst bacağı içine alan bir küloda yatırım yapın. Bu külotlar, sizi çok daha ince gösterir.


Sarkık göğüsler: Çoğu kadın doğru sütyeni seçmek konusunda pek başarılı sayılmaz. Mağazalarda gördüğünüz her cicili bicili sütyeni, sırf görünüşü hoşunuza gittiği için almaya kalkarsanız, göğüslerinizin sütyenden taşması gibi nahoş problemlerle karşılaşmanız kaçınılmaz olacaktır. Göğüslerinizde sarkma varsa, bunları kaldırmanın en iyi yolu balkonet tarzı sütyenleri tercih etmektir.


Poponuz sarkık ya da düşükse: Sarkmalar, özellikle de belli bir yaştan sonra kaçınılmazdır. Eğer bu sorundan muzdaripseniz, ya da poponuzun şekli düşükse, string külotlar en büyük düşmanınızdır; çünkü üzerlerindeki minimum miktardaki kumaş sebebiyle destekleyici özellikleri yoktur. Bu problemin çözümü de popoyu kaldıran külotlar giymektir. Tabii bu tür bir külotla, ancak babaanneniz kadar çekici ve baştan çıkarıcı olabilirsiniz ama, siz bir de külodun etkisini bir etek ya da elbise giydikten sonra görün. Kendinizi harika hissedeceksiniz!


Mavi forum

0 yorum: