22 Mayıs 2007 Salı

Geçmiş Yılların Rüzgarı

50'ler ve 60'lara dönüş modası bu sezonda da devam ediyor. Yuvarlak burunlu ayakkabılar, kloş etekler, elbiseler sonbahar-kış sezonunda sıkça kullanıldı. Yeni sezonda da geçmiş yılların etkisini görmeye devam edeceğiz. İndirim reyonlarını gezerken bulduğunuz 50'li ve 60'lı yılların modası kloş elbise ya da eteği ilkbahar ve yaz sezonunda da giyebilirsiniz.


BOHEM TARZI
İlkbahar ve yaz sezonunun yeni trendi "bohem görüntü". Uzun desenli etekler, özgür elbiseler neredeyse tüm tasarımcıların ortak kararı gibi... Altına giyeceğimiz düz sandaletler ya da dolgu topuk espadrillerle hippi görüntüsü sergileyeceğiz. İndirimden alabileceğiniz uzun hippi fırfırlı etekleri, etnik takıları, nakışlı beyaz gömlekleri yeni sezonda da çok rahat kullanabilirsiniz.

TAŞLAR-PULLAR
Yeni sezonda işlemeler, payetler, pullar neredeyse her yerde. Bluzlar, etekler, elbiseler pırıldıyor. Sadece gece kullanabileceğimizi düşündüğümüz taşlı, pullu giysiler ilkbahar ve yaz sezonunda günlük hayatımızda.

ALTIN ÇAĞ
Metalik modası ile ilkbahar-yaz sezonunda haftanın 7 günü, 24 saat boyunca sanki bir davete ya da partiye gidiyormuşçasına parlayacağız. Özellikle 24 ayar altın görüntüsündeki dore çanta ve ayakkabılar önümüzdeki sezon çok moda olacak. Hatta biraz daha cesareti olanlar için altın bluzlar, ceketler bile var. Birçok firmanın kış sezonunda yılbaşı koleksiyonu için hazırladığı metalik aksesuarları indirimden çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

MERCAN VE TURKUAZ
Yeni sezonun renkleri mercan ve turkuvaz. Mercan aksesuarlar ile kıyafetinizi tamamlayabilir, mavinin tonlarından şifon bir elbise ile yaza "Merhaba!" diyebilirsiniz. İndirimden alacağınız mercan ve turkuvaz renkli bir ürün, modaya ayak uydurmanız için bir başlangıç olabilir.

YENİ AYAKKABILAR
Bu sezonun modası babetler, dolgu topuklar ve "t-bantlı" ayakkabılar. Yine taşlı, metalik olanlar gözde olacak. Faith'de bu ay yüzde 10-50 arasında değişen indirimler var.

Mavi forum

0 yorum: