22 Mayıs 2007 Salı

Ayakkabı tutkunu kadınların haberi

Kadınların en büyük tutkularından biri de rengarenk ve değişik modellerde ayakkabılar Bu sezon, ayakkabı üreticileri gelecek her talebe karşılık verecek kadar cömert davrandı.

Kıyafetlerin olmazsa olmaz aksesuarlarından biri olan ayakkabılar, bu sezon yine çok göz alıcı. Yılın modası olan taşlı, çiçekli, tokalı, işlemeli, dolgu topuk ve göz alıcı renklere sahip ayakkabı ve terlikler bütün vitrinleri süslüyor. Tasarımcılar, bu yıl doğanın bütün renklerinden ve malzemelerinden faydalanmış durumda. 80'li yılların takunyaları, yılan ve timsah derisi terlik ve ayakkabılar da ilkbahar-yaz sezonunda adından fazlasıyla söz ettiriyor.

Bu sezon alternatif çok
Yuvarlak ve sivri burunlu ayakkabılar da topuk boyu altarnatifleri oldukca fazla. Ayrıca Hint esintileri de bu sezon ayaklara yansıdı. Tarzınız ne olursa olsun, bu sezon hiç zorluk yaşamadan zevkinize uygun modelleri mağazalarda kolayca bulacaksınız.

Bu sezon ayakları takunyalar süslüyor

80'li yılların en gözde terlikleri olan takunyalar, bu sezon yine çok gözde... Gece ve gündüz için tasarlanmış birbirinden şık takunyalar, özgür ruhlu kadınların ilk tercihi olarak sunuluyor hayranlarına.

Çiçek zarafeti ile bütünleşin

Bir kadının her zaman ayakkabılığında hazır bulunması gereken çiçekli terlikler ve ayakkabılar, bu yıl sezona damgasını vuruyor. Adeta renkli bir çiçek bahçesini andıran ayakkabılarla bu yıl elbiselere de yansıyan çiçekler, sanki doğanın içinden ayaklara geliyor.

Pırıltılı ışıl ışıl geceler için...

Gösterişi seven kadınlar, ılık yaz akşamları katılacakları seçkin davetlerde ihtişamlı ayakkabılarıyla göz kamaştıracaklar. Swaroksi taşlar, dore, lame ve iddalı modeller ile renkler bu kadınların en gözde ayakkabıları olacak.



takvim

Mavi forum

0 yorum: