14 Nisan 2007 Cumartesi

yengec nasil bir tiptir?

yengec bilmedigi ortamlarda suskun alistigi ortamlarda ise ya neselidir yada bayik ... arasi yoktur ... iyi yemek yapar , dengesizdir, tembeldir genelde film yada gorsel bir seylerle kesin alakasi olur... dostlari azdir ama saglamdir... dostlarini satmaz korur kollar aynisinida bekler .. dostlarini iyi secer bu nedenle pek kazik yemez... yersede bir daha yuzlerine bakmaz... duyarlidir istenmedigini en ufak seylerden anlar...(karsindakinin sigarayi nasil cektigi bile onemlidir)... hic birseyin farkinda degil gibi gorunur fakat herkezin ne mal oldugunu bilir...unutmaz... genelde bir sorun karsinda baskalari bir sey yapmazsa anca sahneye cikar... ailesini sever ickiyi sever yemegi sever kalabaligi ,gurultugu sevmez...
astroloji kitaplarinda soyle der.."onu bazen gokyuzunde tum insanlara nese dagitirken,bazen de bir kosede kurulmus icini daglerken gorebilirsiniz". tum burclardaki incelik tuy kadarsa yangec de o tuyun hucresidir.tum dunyanin acilarini icinde barindirir ama tum acilari iki gozyasiyla atacak kadar asildir.. cok yonludur,insanlar ona "cok bilmis der" ama o hakkaten bilir..
akil hastalarinin %80 i yengec burcu oldugunu soluyorlar
biikere em iyi burclardan biridir yengec hem kadini hemde erkegi mukemmeldir!! bi yengec erkegi bulduysaniz birakmayin derim sorumluluk sahibi, evine, isene ,sevgilisine bagli ,ince ,dusunceli muhtesem insanlardir!!! ama yengec bayanlarini n hakkini yememek lasim onlarda erkekleri kadar muhtesemdir!!

YENGEC burcuna sahip olmak bir ayricaliktir....!!!!!


0 yorum: