5 Haziran 2007 Salı

Özel kadın & Sıradan kadın

ÖZEL KADINLAR; Her girdikleri ortamda erkeklerin hemen dikkatini çeken, gizemli, bakımlı,zor elde edilen,her an avuçtan uçup gidecek hissi veren,iç dünyaları bilinmeyen kadınlardır.

SIRADAN KADINLAR ki ; etrafta sayıca çok olan,kendilerine ayıracak vakitleri genelde sevdiklerine ayıran, kuaföre sadece özel günlerde giden.hiç kimsenin kolayca ilgisini çekmeyen kadınlardır.Kolayca aşık olabilen,terk edildikleri zaman günlerce yataktan çıkmayan,sevdiklerini kolay kolay hayal kırıklığına uğratmayan, ama kolay mutlu edilebilen,azla yetinen kadınlardır.

Sıradan kadınlar özel kadınlar kadınlara göre daha güçlüdür, sevebilen, sevgisini göstermeyi esirgemeyen,kendilerini olduklarından farklı göstermeyen bu kadınlar, kayıtsız şartsız bağlılıklarıyla sevdiklerinin her dönem yanındadır.bu yüzden her erkek sıradan bir kadına ihtiyaç duyar.Halbuki özel kadınlar özel günler içindir.Hiçbir erkek parası yokken veya başka sıkıntılar içindeyken onu evde özel bir kadının beklediği düşüncesiyle yanıp tutuşmaz.

Sıradan kadınların çoğu özel kadınlara özenir..Onlar kadar dikkat çekici olmayı hayal ederler aynı özel kadınların içten içe sıradan bir hayat arzulayıp gerçekleştiremedikleri gibi.
SIRADAN KADINLAR ÇOK ÖZELDİR; SIRADAN YAŞAMAYI KABULLENDİKLERİ VE ASLINDA HİÇ KEŞFEDİLMEDİKLERİ İÇİN. Bu nedenle erkekler (aslında çok özel olan) sıradan kadınlara sahip olup, hayatları boyunca aslında yanındaki kadının çok özel olduğunu fark edemeden hala o özel kadını arar durular.


Mavi forum

0 yorum: