5 Haziran 2007 Salı

bir kadının kaleminden kadınlar.sizce doğrumu?

Bütün kadınlar birbirlerini rakip olarak görürler. Kadınların birlikteliklerde mutlaka şartları vardır.

- En güzel aşk şiirleri, mısraları duygu dolu aşk şarkılarının tamamına yakını erkekler tarafından yazılmıştır. Çok duygulu oldukları söylenen kadınlar ise o sıralarda diğer kadınları incelemekle uğraşmaktadır. Ne giymiş, ne takmış, benden güzel mi vs...

- Erkekler (ruh hastası değillerse) eşlerini akrabalarından, arkadaşlarından, kıskanmazlar. Oysa kadınlar dişi olan herşeyden kıskanırlar kocalarını.

- Kendisinden 30 yaş büyük bir kadınla parası yüzünden evlenen erkek sayısı çok azdır. Buna karşılık ortalık babası, hatta dedesi yaşında, ama mutlaka zengin erkeklere aşık (!) kadınlarla doludur.

- Hiçbir kadın çalıştığı yerde üstünün kadın olmasını istemez. Anketler böyle diyor.

- Erkekler kadınlardan ilgi, şevkat, sevgi beklerler. Kadınlara bunlar asla yetmez, ek olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çoğu zaman.

- Evli kadınla ilişkiye giren çok az sayıda erkek vardır. Evli erkeklerle ilişkiye giren kadın sayısı bir hayli kabarıktır.

- Erkekler bir araya geldiklerinde işten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadınlar bir araya geldiğinde ise vay o anda orada olmayan diğer kadınların haline.

- Eşlerinden "yorgunum, başım ağrıyor" gibi bahanelerle kaçan kadınlar ortaya ikinci bir kadın çıktığında kocalarını çok sevdiklerini (!) farkederler.

- Aldatılan kadınlar genellikle boşanmak yerine bir çocuk daha yapmayı tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadınlar kadar akıllı olmadıkları için bunu gurur meselesi yapar ve kadını boşamaya kalkarlar.

- Özellikle ev kadınları evde akşama kadar istedikleri gibi yaşarlar. Erkelerin akşamdan akşama geldikleri evlerinde pek de özgür oldukları söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmaması, sigarasının külüne dikkat etmesi, ayakkabısını çıkarması hatırlatılır.

- Kadınlar ilişkilerinde şeffaf değildirler. Hoşlanırlar, hoşlanmaz gibi davranırlar, isterler, istemez gibi yaparlar. Eşleriyle sorunlarını çözmede bedenlerini silah olarak kullananlar bile vardır.

- Bedenlerini göstermeye bayılırlar. Açık, dar, şeffaf, kısa giyerler. Sonrada neden bakıyorsunuz diye sinirlenirler. Aslında amaçları baktırmaktır, ama bunu asla kabul etmezler. Özgürlükten, rahatlıkdan, medeniyetten falan bahsederler


Mavi forum

0 yorum: