31 Mayıs 2007 Perşembe

Yaz Estetiği

Fazla yağlarınızdan kurtulmak, yüzünüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak, mükemmel bir vücuda mı sahip olmak istiyorsanız? İşte size yaz boyunca yaptırabileceğiniz estetik önerileri.


OxyJet:

BODE OXYjet isimli oksijen makinesi ile kolay yoldan gençleşiyorsunuz. İğnesiz, basınçlı oksijen enjeksiyonu yaparak, özellikle yüz bölgesinde kullanılan BODE OXYjet, cildin hücre yapı taşlarını yenileyerek, cilde parlaklık, berraklık ve ışıltı veriyor. Makine ile beraber Beauty Tox'un ürünleri kullanılıyor. Bu ürünler çizgilere botoks etkisi yaparak, mimiklerde yumuşama ve derin çizgilerde açılmaya neden oluyorlar. Oksijen makinesi aynı zamanda göz bölgesinde de çok etkili oluyor. Bu bölgeye özel yapılan uygulamalarla, göz altındaki çizgileri açıyor ve yorgun halkaları dağıtıyor.


Karboksiterapi:

CO2 gazının tedavi amaçlı deri altına enjekte edilmesi yöntemidir. CO2 gazı ilk olarak 1930 (Royal termallerinde, Fransa) yılından itibaren günümüze kadar tıbbın hizmetinde kullanılmaktadır.CO2 gazının tedavi amaçlı deri altına enjekte edilmesi yöntemidir. CO2 gazı ilk olarak 1930 (Royal termallerinde, Fransa) yılından itibaren günümüze kadar tıbbın hizmetinde kullanılmaktadır.
CO2 gazı:

• Yağ dokusunda yağ eritici (lipolitik) etkisini artırır
• Mikrodolaşımda damar genişlemesini artırır
• Kılcal daman kan akışını artırır ve hızlandırır
• Yüzeye yakın dokuların oksijen kullanma potansiyelini artırır

Minimum 8 ila 10 hafta arasında uygulanmalıdır. Cildin parlaklığında artma ve seansların sonuna doğru bedensel incelme, “portakal kabuğu” görünümünde düzelme, cildin gergin, sağlıklı ve daha hafif bacaklara sahip olduğu gözlenir.

CACI:

Vücudu toparlamaya yarayan bu cihaz, kaslar üzerinde belirgin bir şekilde sıkılaşma ile beraber vücutta belli noktalarda törpülemeyi sağlıyor. CACI, cerrahi müdahale olmaksızın yüz bölgesinde kullanıldığında, cildi gererek gençleştiriyor. Cihaz, haftada üç kere olmak üzere, toplam 15 seansta, bir-üç beden incelme sağlıyor. cilde elektro masaj yaparak etkisini gösteriyor. Şekil olarak pateni andıran cihaz ile masaja başlamadan önce cilde ultrason jeli sürülüyor. Bu aşamadan sonra, elektro masaj yapılırken, kaslar çalışıyor ve yağlar parçalanıyor. Masaj uygulanan kişi bir akım hissetmiyor, sadece masaj etkisini hissediyor. Yüzdeki kırışıklıkların açılmasında da çok faydalı olan CACI, birkaç seansta yüzde toparlanmaya yardımcı oluyor. Yan etkisi bulunmayan bu cihaz ile acı çekmeden gençleşebiliyorsunuz. Özellikle yüz germe ameliyatlarından sonra, hastaların çoğu bu teknoloji ile ciltlerini bir nevi ütüleyerek, toparlıyorlar. Aynı işlem liposuction ameliyatlarından sonra da geçerli oluyor.


Endoskopik Yüz Gerdirme:


Endoskop, küçük cerrahi bir alet olup küçük kesilerle cildin altına yerleştirilir. Endoskop, uzun bir tübün sonunada ışık ile donatılmış minik optik kameradır.Cildin altın yerleştirildiğinde kamera, büyütülmüş imajları televizyon monitörüne aktarır. Böylece doktor cildin altını rahatlıkla gözlemleyebilir. Endoskopik yüz gerdirmede diğer kes yapıştır yüz gerdirmelere oranla çok daha iyi sonuçlar elde ediliyor ve cildi de fazla etkilememiş oluyor. Aynı zamanda görünen hiçbir iz oluşturmamaktadır. Peki cildin belli bölümlerini kesmeden ya da yapıştırmadan bu sistem nasıl kullanılıyor?
yağ yastıkçıklarının yüzün ortasına doğru hareket etmesindendir. Mesela, çene kısmınızın sarktığını düşünelim. Bu yöntemle çenenizin altından ve herbir kenarından 2-3 cmlik kesi oluşturarak televizyon ekranından cildin altını inceler, çenenin alt kısmında bulunan kası ait olduğu yere diker.
Alında yer alan kırışıklıkların büyük kısmı da alın kaslarının sürekli yerlerinden hareket etmesiyle gerçekleşir. Bu yöntem alın kasları için de kullanılabilir. Hatta kaş arasındaki kaslar ayrılarak ordaki kırşıklıklar da giderilebilir.

Mavi forum

0 yorum: