2 Mayıs 2007 Çarşamba

Kiskancmisiniz? Iste Test!

--------------------------------------------------------------------------------

BAYANLAR ICIN KISKANCLIK TESTI.

KISKANC MISINIZ? DEGIL MISINIZ?


Insan sevdigini kiskanir derler! Herkesin bildigi bu sozde hic suphesiz dogruluk payi var. Askindan olse bile kesinlikle kiskanmadigini soyleyenlerdenseniz bir daha dusunun ve iliskinize bir goz atin. Bayanlar icin hazirladigimiz asagidaki testi cevaplayin. Cikan sonuc sizi oldukca sasirtabilir! (Cevaplar sorulardan sonra, sayfanin asagisinda)



SORULAR

1. Erkek arkadasinizla en sevdiginiz restoranda yemek yiyorsunuz ve o durmadan garson kizin ne kadar hos oldugundan bahsedip tum romantik atmosferi bozuyor. Siz;

a) Garson kiz yaninizdan her gectiginde erkek arkadasinizi cimcikler, bakmamasi icin kas goz hareketleri yaparsiniz.

b) Erkek arkadasiniza ne kadar kaba ve yuzsuz oldugunu ima edecek seyler soylersiniz.

c) Yemegi o anda bitirir, erkek arkadasinizi terkeder ve o restorana bir daha adim atmazsiniz.

2. Erkek arkadasiniz bir gun masum bir saka olarak eski sevgilisinin tam anlamiyla sarisin bir bomba oldugunu soyluyor. Siz;

a) Kendi kendinize "Ben onun yaptigi herseyin daha iyisini yapabilirim." diye dusunur ve bu lafi kesinlikle kafaniza takmazsiniz.

b) Ne kadar duymak istemeseniz de detaylari anlatmasi icin erkek arkadasiniza baski yaparsiniz.
c) Erkek arkadasiniza o kizin adini bir daha agzina almamasini, aksi takdirde sonsuza kadar ondan ayrilacaginizi soylersiniz.

3. Guzelligiyle goz kamastiran en iyi arkadasinizin dogum gunu ve erkek arkadasiniz ona bir hediye aldigini soyluyor. Butun israrlariniza ragmen hediyenin ne oldugu hakkinda tek kelime etmeyen sevgilinizin soyledigi tek sey hediyenin paketlenmis oldugu ve acilana kadar beklemeniz gerektigi. Siz;

a) Once biraz tedirgin olsaniz da sonradan sevgilinizin arkadasiniza aldigi hediyenin en az size aldigi hediye kadar guzel olmasini umit edersiniz.

b) Erkek arkadasinizin hediyeyi neden bu kadar gizledigini dusunur, bunun ozel bir hediye olup olmadigini merak edersiniz.

c) Erkek arkadasiniza aldigi hediyeyi hemen gostermesini, yoksa hemen ondan ayrilacaginizi soylersiniz.

4. Son zamanlarda erkek arkadasinizin surekli degisik kiz parfumleri ve icki koktugunu farkettiniz. Bunu ona soylediginizde ise her zaman bir bahane bulup konuyu gecistiriyor. Bu tavirlarinin karsisinda ne yapardiniz?

a) Kafanizi bu olaya takmazsiniz.

b) Erkek arkadasiniza sorular sorarak acik verecegi bir seyler bulmaya calisirsiniz.
c) Onu gizli gizli takip etmeye baslarsiniz.

5. Erkek arkadasiniz bu aralar oldukca tedirgin ve heyecanli gorunuyor, mesela telefon caldigi an hemen acmak icin yerinden firliyor. Siz;

a) Butun bu hareketlerinin sebebini stresli is hayatina baglarsiniz.

b) Ona hayatinda kotu giden bir seyin olup olmadigini sorarsiniz.

c) Calan telefonlari sevgilinizden once acmaya calisirsiniz.

6. Erkek arkadasiniz hep hayalini kurdugu bir fantaziyi sizinle gerceklestirmek istiyor. Siz;

a) Denemeyi dusunursunuz. Ne de olsa hayata bir kere geliyoruz...

b) Bunu dusuneceginizi soylersiniz.

c) Bu teklifi kesinlikle reddedersiniz.


Degerlendirme

Sorulara verdiginiz cevaplarda;

a'lar fazlaysa:

Sizin insan ustu bir kontrol mekanizmaniz var. Herkesin icinde olan kiskanclik taneleri sizin kan basincinizi bile yukseltmiyor. Ama bu kadar rahat olmaniz yanlis anlasilabilir.


b'ler fazlaysa:

Cogumuz gibi siz de bazen kiskanclik krizlerine girmektesiniz ama bu kiskancliklarin hayatinizi mahvetmesine izin vermiyorsunuz. Yine de zaman zaman kiskancliginiz yuzunden mantiksiz hareketler de yapmiyor degilsiniz.



c'ler fazlaysa:

Sizin oldugunuz her yerde kiskanclik da var. En guzel, en mutlu anlarda bile karsinizdakinin sizi aldattigini gosterecek bir seyler ariyorsunuz. Iliskiniz bu kadar sagliksiz mi, yoksa siz biraz fazla mi suphecisiniz

0 yorum: