2 Mayıs 2007 Çarşamba

Burcunuza Gore Giyinin, Dikkat Cekin

--------------------------------------------------------------------------------

Burcunuzun ozellikleri kiyafetlerinizde de kendini gosteriyor. Hangi burcun kadininin hangi tur kiyafetleri tercih ettigini ogrenmek ister misiniz?


Koc

Koc burcu kadinlari genellikle havali olur. Ozellikle giysileriyle dikkati cekmek onlar icin basli basina bir zevktir. Aksesuar kullanmaya bayilirlar. Gosterisli ve satafatli giysiler tam onlar icindir. Ipekli kumaslari tercih ederler. Alisverise plansiz cikarlar ve ilk begendiklerini alirlar.

Boga

Boga burcu kadinlari bogazlarina duskun olduklari icin biraz kiloludurlar. Kolay kolay kiyafet secemezler. Tercihleri genellikle bol giysiler uzerinedir. Vucut hatlarini pek ortaya cikarmak istemezler.

Ikizler

Kiyafet secimi konusunda oldukca cesur olurlar. Herkesin kolayca giyemeyecekleri kiyafetleri buyuk bir rahatlikla giyerler. Cesaretleriyle insanlari sasirtirlar. Cok abartili ve bol renkli giysileri tercih ederler.

Yengec

Duygusal bir yapiya sahip olan Yengec burcu kadinlari genellikle acik renkleri tercih ederler. Aksesuar kullanmaya bayilirlar. Kupe, kolye, zincir ve kemer dusunudurler. Cok cilgin giyinmeyi severler.

Aslan

Koc burcu kadini gibi cok abartili giysileri severler. Disiliklerini on plana cikartmak isterler. Hepsi bir kralice gibi gorunmeye bayilir. Ilgi cekmek onlar icin cok onemlidir.

Basak

Basak burcu kadini her seyde oldugu gibi kiyafet secme konusunda da zariftir. Aksesuarlari bile dengeli olarak kullanilirlar. Sectigi renkler genellikle pastel tonlaridir. Hanim hanimcik giyinmek onlarin tarzidir. Alisverise gitmeden once cuzdanina bakar oyle cikarlar. Giysileriyle fazla dikkati cekmez istemezler.

Terazi

Zariflikleriyle dikkati ceken Terazi kadinlari kiyafetleriyle de begeni toplarlar. Zarif sapkalar, degisik gozlukler ve cekici aksesuar kullanmaktan hoslanirlar. En onemlisi de giysilerinde uyuma buyuk onem gosterirler.

Akrep

Gizemli ve cekici Akrep kadininin en sevdigi renk siyahtir. Kararsiz oldugundan ve cok zor begendiginden alisveriste zorlanirlar. Ancak sectigi giysiler hep disiligini on plana cikaran giysilerdir. Transparan giysiler tam onlarin tarzidir.

Yay

Dikkat cekmek ve begenilmek isterler. Moda konusunda her zaman onde olmayi tercih ederler. Kirmizi ve yesil gibi tum renkleri giysilerinde tasimak isterler. Kiyafetleriyle adeta sov yaparlar. Ellerine gecen parayi kiyafete yatirmaktan asla cekinmezler.

Oglak

Giysilerinde klasikligi ve modernligi ayni anda kullanmaktan buyuk zevk duyarlar. Ozellikle deri giysileri cok severler. Kahverengi vazgecemedikleri tek renktir. Burclarinin en buyuk ozelligi ne istediklerini bilmeleridir. Alisveriste onlar icin fiyat degil, kalite onemlidir.

Kova

Bu burcun kadinlari icin en onemli sey rahat edebilmeleridir. Modadan cok kendi rahatlarini dusunurler. Onlar icin onemli olan icinde sikilmayacaklari bir giysidir. Genellikle bol kiyafetleri tercih ederler. Alisveriste acelecidirler.

Balik

Bu burcun kadinlarinin en onemli ozelligi cok kararsiz olmalaridir. Ne giyeceklerine bir turlu karar veremezler. Parlak ve saten turu kumaslari tercih ederler. Spor giyimin yani sira, klasik giyimden de hoslanirlar. Alisveriste baskalarinin tavsiyelerinden cok kolay etkilenirler.

0 yorum: