18 Nisan 2007 Çarşamba

Sapik anneye cezaevinde feci dayak

http://www.24haber.comSapik anneye cezaevinde feci dayak

Izmir'in Menderes Ilcesinden baygin halde getirildigi hastenede iskence gordugu belirlenen 17 aylik N.N.B.'nin annesi F.B.'nin ilk gece cezaevinde diger kadin mahkum ve tutuklular tarafindan feci sekilde dovuldugu ortaya cikti.

Gecen cuma gecesi Menderes Ilcesine bagli Yenikoy'de oturan ve para karsiligi erkeklerle birlikte oldugu ileri surulen 36 yasindaki F.B., surekli aglayan 17 aylik kizi N.N.B.'yi Tepecik Egitim Hastanesi'ne goturmustu. Hastanedeki kontrollerinde N.N.B.'nin, belinde, basinda, bacaklarinda, goz kapaklarinda, kalca kisminda asiri morluklara rastlanirken, bunlarin dusme sonunda olmadigi, kucuk kiza uygulanan siddet sonucu olustuklari belirlenmisti. Ayrica N.N.B.'in tecavuze ugradigi da adli tip raporuyla belirlenmisti.

Olayin ardindan gozaltina alinan anne F.B. ile ayni evde kaldigi 40 yasindaki M.D., 41 yasindaki Y.V. ile bekcilik yapan 69 yasindaki A.A. da sevkedildikleri nobetci mahkeme tarafindan tutuklanmislardi. Avukatinin bir ust mahkemeye yaptigi itirazi uzerine tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakilan anne F.B. ise, gecen pazar gunu ikinci kez tutuklanarak cezaevine gonderilmisti.

Savciya cezaevinde linc edilme korkusu yuzunden tutuklamamasi icin yalvaran anne F.B.'nin korktugu basina geldi. Yeni bolum 3'teki aralarinda yankesicilik, yaralama, adam oldurme, gasp ve hirsizlik suclarindan yatan kadin mahkum ve tutuklularin bulundugu kogusa konulan F.B., ayni gece mahkumlarca ellerine gecirdikleri nesne ve tekme tokat dovuldu. Vucudu ve yuzu aldigi darbelerle yaralanan F.B.'yi kadin infaz koruma gorevlileri kadin mahkumlarin elinden guclukle aldi. Cezaevi revirinde tedavisi yapilan F.B., daha sonra tekrar ayni kogusa kondu. Cezaevi yonetimi tekrar olasi bir linc girisiminin yasanmamasi icin F.B'in basinda 24 saat boyunca kadin infaz koruma memuru dikti.

ESINDEN BOSANIYOR

Dort yildir F.B., ile evli olan bir hastanede ozel temizlik sirketinde calisan Muharrem Budak da, bosanmak icin harekete gecti. Avukati Mustafa Tekin'e bosanmak icin vekalet veren Budak, "Boyle bir kadinla evli oldugum icin cok pismamin" dedi. Budak'in avukati Mustafa Tekin, bugun cezaevine gidip, F.B., ile bosanma davasini gorusmek istedi. Yuruyecek durumda olmadigi icin Mustafa Tekin ile bugun gorusmeyen, F.B.'in yarin gorusme yapacagi ve bosanmak icin vekaleti verecegi belirtildi.

ESI DE ARANIYOR

17 aylik N.N.B'nin annesi F.B'ye fuhus yaptirdigi iddiasiyla tutuklanan Y.V.'nin esi Z.V.'nin de olaya karistigi iddiasiyla arandigi bildirildi. Sorusturmayi yuruten Menderes Ilce Jandarma Komutanligi ekipleri, N.N.B'nin annesi F.B. ile tutuklu Y.V, M.D. ve A.A.'nin ifadeleri dogrultusunda, olayla ilgili calismalarini surduruyor.

Ifadeleri inceleyen jandarma ekipleri, F.B.'ye fuhus yaptirdigi iddiasiyla tutuklanan Y.V.'nin esi Z.V.'yi de olaya karistigi iddiasiyla aramaya basladi. Buca'da bir adrese baskin yapan jandarma timlerinin, Z.V.'yi bulamadigi, arama calismalarini surdurdugu belirtildi.
[/color][/color][/url][/size][/size][/color]

0 yorum: