30 Mayıs 2007 Çarşamba

TÜrkİye'nİn İlk Kadin Radyosu Pink, 8 Mart'ta Yayina BaŞliyor

Radyo Time, Radyo Spor ve Radyo Tatlıses’ten sonra Saran Group’un medya sektöründeki bir diğer atağı olan kadın radyosu, 'Radyo Pink', bir süre önce Saran Group’a katılan Radyo Plus’ın frekansından 104.2’den yayına başlıyor....


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’nin ilk kadın radyosu olarak yayına başlayacak olan RADYO PİNK, şimdilik Marmara Bölgesi’nde bölgesel yayın yapacak.

Saran Radyoları Genel Müdürü İlhan Uzundurukan yönetimindeki RADYO PİNK’in Genel Koordinatörü Yelda Arslan, Genel Yayın Yönetmeni Güçlü Mete, Yayın Koordinatörü ise Özlem Göksan.

‘Kadınların karşılaştığı sorunlar ve çözümlerinin tartışıldığı bir platform oluşturmak’ gibi son derece önemli bir misyonu üstlenen RADYO PİNK’te ayrıca kadına ve hayata dair herşey olacak.....

Radyo Pink’te program yapacak isimler arasında Ayşe Özgün, Seda Kaya Güler, Yalçın Dümer, Mehmet Coşkundeniz, Kezban Yaşamul, Emel Yalçın, Ahu Türkpençe, Sunay Akın ve Elif Aktuğ bulunuyor.

Şimdilik bölgesel yayın yapacak olan RADYO PİNK, çok kısa sürede yayın ağını genişleterek Türkiye’nin en ücra bölgelerine bile ulaşmayı amaçlıyor.

Mavi forum

0 yorum: