30 Mayıs 2007 Çarşamba

En klasik erkek yalanlari

En klasik erkek yalanlari

Bir erkegin ailesiyle ilk görüsme sinir bozucu olabilir. Evet, haklisiniz gergin olmaniz için birçok sebep var. Her mantikli kadin bunu bilir: Ne kadar nazik davranirlarsa davransinlar, anne ve babasinin elestiren gözleri sürekli üstünüzde olacaktir. Her hareketinizi inceleyip, çok sevdikleri ogullari için yeterince iyi olup olmadiginizi arastiracaklardir. Ama merak etmeyin; asagidaki dört kurala dikkat ederseniz, sizin degil, kendi ogullarinin sizin için yeterince iyi olup olmadigini düsünecekler.
18-08-2005

Onun Hakkinda Iyi Konusun.

Anne babasinin kalbini kazanmak istiyorsaniz, ilk yapmaniz gereken sey ogullari hakkinda iyi konusmak. Tabii ki ogullarini Allah'in onlara bir lütfu olarak görüyorlar, siz de bu imaji bozmayin. Ne yaparsaniz yapin, erkeginizin degerini bildiginizi gösterin. Böylece ona iyi davranacaginizdan süphe duymazlar.

Seviyenizi Gösterin.

Her anne baba ogullarinin güzel bir kizla birlikte olmasini ister, ama bu kiz bir de akilli olursa, iste o zaman tam puan alir. Güzeller aptal olur inanci çoktan geride kaldi, siz bunun dogru olmadigini gösterin. Erkeginizin ailesinin yaninda çekingen olmayin, dogal davranin, fikirlerinizi söyleyin. Yalniz tartismalardan uzak durun. Eger görüsleriniz çok farkliysa, birakin onlar hakli olsun. Onlara karsi gelmeniz saygisizlik olarak algilanacaktir. Hassas konulara girmemeye özen gösterin. Din, politik görüs gibi konular risklidir ve farkinda olmadan onlara hakaret edebilirsiniz. Bir sey daha: Yemeklerin lezzetini dile getirmeyi unutmayin, yoksa annesi onu önemsemediginizi sanabilir.

Onlara Uyum Saglayin.

Tabii ki bir koyun gibi davranip, sürünün pesinden gitmeyi sevmezsiniz ama bazi durumlar var ki gruba uymak çok önemlidir. Her ailenin belli aliskanliklari vardir, bunlara saygi göstermeye çalisin. Her aksam kagit veya okey mi oynuyorlar? Sakin "Sikilmiyor musunuz her gün bunu oynamaktan?"diye sormayin, yoksa onlari küçük gördügünüzü düsünebilirler. Atmosferi gözleyin, sonra onlar nasilsa, siz de öyle olun!
Ellerinize Dikkat!

Erkek arkadasinizin koluna ara sira dokunmak tamam, ancak onunla sarmas dolas olmak veya fazla yakinlik göstermek yanlis bir hareket. Ailesinin yaninda bir sevgiliye degil, daha çok saf bir kiza benzemelisiniz. O da size sevgili gözüyle degil, daha çok arkadas gözüyle bakacaktir zaten.


Mavi forum

0 yorum: