9 Haziran 2007 Cumartesi

Bayanlara süper tavsiyeler! (Zayıf görünmenin yolları)

Düşük belli elbiseler: Karnınız düz olduğu sürece, 20'ler tarzında düşük belli elbiseler hem şık görünmenizi, hem de pop bölgesini ikiye bölerek poponuzun daha küçükmüş gibi durmasını sağlar.
Anahtar kelime, asimetrik: Asimetrik etekler sizi çok daha zayıf gösterir. Bunun nedeni, etekteki asimetrinin gözü aşağı çekmesi, dikkati dağıtması ve kalçadan aşağı inen hatti bölmesidir.
Bol kazaklar: Şöyle dökümlü bir kazak vücudunuzun üst kısmını tam sarmayacağından, vücudunuzun alt kısmının daha ince görünmesini sağlar. Ancak burada dikkat etmeniz gereken şey, kazağın basen kısmına yapışmamasıdır. Yoksa bu da, gene popoyu büyük gösterir.
Küçük arka cepler: Popo üzerine denk gelen büyük arka cepler, ya da cepsiz pantolonlar, poponun büyüklüğünü daha çok ortaya koyar. Oysa küçük arka cepler, bu bölgeyi böler, göz yanılsamasına sebep olur ve poponun daha küçük görünmesini sağlar.
Düşük belli pantalonlar: Poponuz büyükse, düşük bel modası sizin için ideal demektir. Yüksek belli pantalonlar popoyu daha büyük gösterirken, düşük belliler kalçayı daha aşağıdan kavradığından, illüzyon yaratıp poponuzu küçük gösterir.


Mavi forum

0 yorum: