28 Mayıs 2007 Pazartesi

Ona ne hediye alsam? Seni seviyorum diyorsun..

Ona ne hediye alsam?



İşte yine yaklaştı. Tabii ki Sevgililer Günü’nden bahsediyorum. Birlikte olduğunuz hayatınızın erkeğine ne alacağınızı hala bulamadıysanız tavsiyelerime kulak vermeye ne dersiniz?


Hoş bir Sevgililer Günü hediyesi bulmak o kadar da zor olmasa gerek diyorsunuz belki de. Yine de ortalığı saran kırmızı kalpli boxer’lardan, iki kişilik tek eldivenlerden kafanız karıştı öyle mi?

Sevgililer Günü sevdiğiniz adama garip, komik, geçici bir hediye almak zorunda bırakmasın sizi. Hatta bazen kırmızı bir süveter, pembe bir gömlek gibi romantik renk seçimleri bile o mükemmel hediye olmayabilir. Kırmızının sımsıcak, enerji veren bir renk olduğu tabii ki kaçınılmaz ama bu renkler ten rengiyle uyum sağlamadığında giyen kişi için hiç zevkli olmayacaktır, bana inanın. Bunun yerine yıl boyu keyifle üzerinde taşırken mutlu olmanızı sağlayacak, onun tarzını tamamlayan, bir köşeye atılmayacak akıllı bir alışverişe ne dersiniz?


Her erkeğin şık bir cüzdana ihtiyacı vardır. Kulağa basit gelse de zevkli bir tercih her zaman takdirle karşılanır. Bazı erkekler cüzdan yerine para klipslerini tercih eder. Klasik gümüş kaplama bir klips onun beğenisini kazanan bir hediye seçimi olabilir. Manşetli gömleklerden hoşlanan sevgilinize koleksiyonunda farklı bir yer edinecek yeni bir kol düğmesi seçmek sizin işiniz. Klasik ya da modern.Tarzını tamamlayan kol düğmesini bulduğunuzda kaçırmayın. Ya da gümüş kaplama bir kartvizitlikle hayatını kolaylaştırabilirsiniz. Daha romantik bir seçim peşindeyseniz ipek pijamalarla da onu şımartabilirsiniz

0 yorum: