24 Mayıs 2007 Perşembe

Şal her tür kıyafeti şıklaştırıyor

Şal her tür kıyafeti şıklaştırıyor

Şallar yaz giysilerine renk katıyor. Bu sezonun vazgeçilmez aksesuvarlarından şallar kıyafetlere renk katıyor. Boyuna ya da saça bağlanıyor, kemer olarak kullanılıyor

Yaz aylarında özellikle geceleri hafif serin bir havadan korunmak için en iyi seçim çeşitli renklerdeki şallar oluyor. Aslında şallar özellikle bu yaz hem gündüz hem de geceleri kıyafetleri tamamlayan en önemli aksesuvar. İster şifon, ister kumaş, belki parlak ama basit bir kıyafeti renklendiren, şıklaştıran şallar...

Bu sezonun şalları uzun ve dar
Bu yaz şallar sadece sırta atılarak değil binbir şekilde kullanılıyor. Boyuna bağlamak dışında kemer niyetine pantolonlarda da sık sık rastlıyoruz. Şallarını etnik bir aksesuvar gibi kullanmak isteyenler ise saçlarına bağlamayı tercih ediyor.

Bu sezon şalları bir de elbiselerin üzerine, fiyonk yaparak kullanmak moda. Böylece düz bir elbise renkleniyor, gece çıkarkenki süslenme böylece bir şalla halledilmiş oluyor.

Bu yaz uzun ve dar şallar moda. Renkler tercihinize ve kıyafetinize uyumuna göre değişirken gece gezmelerinde daha çok parlak şallar tercih ediliyor. Gündüzleri ise düz beyaz bir tişörtün üzerine, boyuna sarılan turkuvaz rengi bir şal tüm görünümü değiştiriyor.

0 yorum: