24 Mayıs 2007 Perşembe

2005 yaz modası 'Dore'nin istilasında

Bu yaz modada çok renk ve çok çeşitlilik var. Her türlü rengin, akımın etkisine rastlamak mümkün. Etnik, otantik, çingene modasının yanında bu yaz dore yani altın sarısı da herşeye hakim. Doreyi özellikle gece dışarı çıkarken tercih edebilirsiniz.

Modacılar, bu yaz kıyafetleri baştan aşağı dore seçmenizi tavsiye ediyor. Ama siz o kadar göze batmak istemiyorsanız, dore detaylı üstler, çanta ve ayakkabılar kullanarak modayı yakalayabilirsiniz. Tümüyle altın sarısı deriden yapılmış çanta ve ayakkabılar da var, dore bir çiçek veya işlemeyle süslenmiş parlak kahve, bakır ve altının bir arada kullanıldığı modeller de.

GECELERİN POPÜLER ÜÇLÜSÜ


Dorenin bakır rengine kaçan tonu ince topuklu terliklerde pek bir güzel duruyor. Siyah veya beyaz gibi düz renk etek ve elbiseyle birlikte, dore çanta ve terlik kullanarak kolay yoldan şıklığı yakalayabilirsiniz. Yaz gecelerinin en popüler üçlüsünün de; dar paça jean, stiletto tarzı dore bir topuklu ayakkabı ve açık renk askılı bluz olacağını söyleyelim.

GÖZLER DE PARILDIYOR


Göz makyajında da altın tonlarını kullanmalısınız. Yaz partilerinin kılık kıyafet yönetmeliğinde ayrıca, dore işlemeli Hint tarzı etekler, parlak bluzlar ve payetli, pullu şifon elbiseler var. Dore, bluzların ve abiye elbiselerin yakasında da payet ve işleme olarak karşımıza çıkıyor.

YANIK TENE ÇOK YAKIŞIYOR


Bahsettiğimiz tarzda elbiseleri River Island, Roman, Park Bravo, Vakkorama, Home Store'da bulabilirsiniz. Altın ve altın görünümlü her türlü takı, üstelik bunları dore bluz ve elbiselerle birlikte takıp, parıldamak çok moda. Sokak tezgahlarından, Koton'un, Vakko'nun, Yargıcı'- nın takı serilerine kadar her yerde bulabilirsiniz. Yanık tene çok yakışan doreyi bikinilerle plaja taşıyabilirsiniz. Kom'un, Nelson'un, Zeki Triko'nun kataloglarında özel dore koleksiyonları var.

0 yorum: