30 Nisan 2007 Pazartesi

Sunexpres'ten 29 YTL'ye ucak bileti

Sunexpres'ten 29 YTL'ye ucak bileti



SunExpress havayolu sirketinin, ic hat bilet fiyatlarinin 29 YTL'den baslayacagi bildirildi.



SunExpress Hava Yolu Sirketinden yapilan yazili aciklamada, bugunden gecerli olmak uzere dinamik fiyatlandirma sisteminin esas alindigi uygulamayla, erken rezervasyon yaptiran yolcular icin bilet fiyatlarinin 29 YTL'den baslatilacagi bildirildi.



Tum ic hat ucuslarinda tek yon biletler icin gecerli olacak uygulama kapsaminda yolcularin, belirli bir kontenjanla sunulacak biletleri, yakit harci haric 29 YTL'ye satin alabilecekleri vurgulanan aciklamada, yolcularin biletlerini SunExpress'in yenilenen web sitesinden de alabilecekleri kaydedildi.



UCAK SAYISI 13'E CIKTI

Aciklamaya gore, 2006-2007 kis tarifesiyle birlikte, Izmir'den sonra Antalya ve Adana merkezli ic hat ucuslarina baslayan SunExpress'in, bir sure once aldigi Boing 757-200 tipi ucagin hizmete girmesiyle ucak sayisi 13'e yukseldi. Toplam koltuk kapasitesi ise 2 bin 604'e ulasti.



SunExpress, iki Boeing 757-200 ucagina, oturma yeri katlanabilen sinema koltuklari yerlestirdi. Yeni koltuklar, yolcularin kabin icinde daha rahat hareket etmesine olanak sagliyor.



SunExpress halen, Izmir'den Adana, Antalya, Diyarbakir, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Trabzon ve Van'a, Antalya'dan Adana, Diyarbakir, Erzurum, Izmir, Trabzon ve Van'a, Adana'dan da Antalya, Erzurum, Izmir, Trabzon ve Van'a tarifeli ic hat seferleri duzenliyor.

0 yorum: