21 Nisan 2007 Cumartesi

Iddianamede korkunc gercekler

Izmir'de 17 aylik N.N.B. bebekle ilgili cumhuriyet savciliginin duzenledigi iddianamede korkunc gercekler ortaya kondu. Iddianameye gore minik bebek hem anal, hem vajinal yoldan tecavuze ugradi, ayagindaki morarma ve izler de isirma ve sigara yanigiyla olustu. 1'inci Cocuk Mahkemesi de, minik kizin velayetini anne babadan alip Sosyal Hizmetler Il Mudurlugu'ne verdi.
Menderes Cumhuriyet Savciligi'nin hazirladigi ve dun Izmir 11'inci Agir Ceza Mahkemesi'ne ulasan iddianame kabul edilerek dava acildi. Iddianamede daha once bilinmeyen bazi korkunc gercekler de ortaya cikti. Bugune kadar gizlendigi icin kismen kamuoyuna yansiyan Adli Tip Kurumu raporunda N.N.B.'ye hem vajinal, hem de anal yoldan tecavuz edildigi vurgulandi. Vahset ve dram bununla da kalmadi. N.N.B.'nin ayaklarindaki morluk ve izlerin insan isirigi ve sigara yanigiyla olustugu belirlendi. Bu izlerin 12 gun veya oncesine ait oldugu kaydedildi.

Bu arada 1'inci Cocuk Mahkemesi, Sosyal Hizmetler Il Mudurlugu'nun anne babanin velayetinin iptali yolundaki basvurusunu 3 gunde sonuclandirdi. Mahkeme, anne babanin velayetini iptal etti. Boylece minik kiz artik devlet korumasi altina girerken, onumuzdeki gunlerde bir vasi tayin edilecegi bildirildi.

0 yorum: