21 Nisan 2007 Cumartesi

dort yeni film gosterime giriyor...






Dort yeni film gosterime giriyor



Bu hafta sinema salonlarinda dort yeni film gosterime giriyor.


GOSTERIMDEKI FILMLER, GELECEK PROGRAM VE TUM AYRINTILAR ICIN TIKLAYIN

Paramparca Asklar ve Kopekler, 21 Gram gibi filmleriyle taninan Meksikali yonetmen Alejandro Gonzales Inarritu yeni filmi Babil'de yine farkli insanlarin, birbirleriyle kesisen yasamlarin oykusunu anlatiyor. Konusunun yanisira Brad Pitt , Cate Blanchett , Gael Garc�a Bernal gibi oyuncularin da rol aldigi kadrosuyla dikkat ceken bir film Babil.

Oscar odullu Gladyator filminin yonetmeni Ridley Scott ve basrol oyuncusu Russell Crowe, A Good Year (Iyi Bir Yil) ile yeniden birarada. Peter Mayle’in ayni adli cok satan romanindan uyarlanan film, kendine yeni bir hayat kurmaya calisirken hic beklemedigi anda aski bulan genc bir adamin oykusunu anlatiyor.

Camping Sauvage (Olesiye Ask) Fransiz sinemasindan bir ornek. Christophe Ali, Nicolas Bonilauri'nin ortak calismasi olan filmin basrollerinden birini KoPage Rankuustu Asiklari ve Kotu Kan gibi filmlerden tanidigimiz Leo Carax ustleniyor.

Haftanin tek yerli filmi Sahin Alparslan'in yonettigi Saskin. Filmin kadrosunda Egrt Gelin'deki performansiyla dikkat ceken Onur Unsal'in yanisira Evrim Akin, Serdar Yegin, Ahmet Mumtaz Taylan, Selin Demiratar, Serkan Keskin var.








0 yorum: