14 Haziran 2007 Perşembe

Akil hastasi kiza tecavuze kalkisti

Sakarya’nin Akyazi Ilcesi’nde kapiyi acik bulunca sokaga cikan 18 yasindaki akil hastasi kizi goturdugu Sakarya Nehri kum ocagi yanindaki barakada soyarak tecavuz etmek istedigi iddia edilen 50 yasindaki kamyon soforu vatandaslar ve jandarmalar tarafindan yakalandi.

Kardesleri de zihinsel engelli olan M.C., onceki aksam saat 19.30 siralarinda evin kapisini acik bulup disari cikinca, 2 cocuk babasi H.Y. ile karsilasti. Iddialara gore kamyon soforu H.Y. akil hastasi kizi kandirip merkez taksi duraginda bulunan taksiye bindirerek Batak Koyu kenarinda bulunan Sakarya Nehri kenarina goturdu. Burada taksiden kizla inen H.Y. kizla birlikte nehir kenarinda bulunan barakaya girdi.
Olay kamyon soforu H.Y.’nin kucuk kizi taksiye bindirip goturdugu sirada bir gencin bunu gorup akil hastasi kizin babasina haber vermesi uzerine ortaya cikti. Babasi olayi ogrenince hemen yakinlariyla birlikte taksi duragina gelerek taksiciye kizini ve yanindaki adami nereye biraktigini sordu. Taksicinin Batak Koyu’ndeki barakanin yakinlarina biraktigini soylemesi uzerine ailesi barakaya geldi.
Daha sonra barakanin kapisini actiklarinda akil hastasi M.C'yi cirilciplak barakanin bir ucunda duvar dibinde yerde diz cokmus durumda, kamyon soforunu de cirilciplak vaziyette buldular. Genc kizi yakinlari alirken kamyon soforune de saldirdilar. Kamyon soforu olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafindan kurtarildi.
Akyazi Devlet Hastanesi’ne sevk edilen akil hastasi kiza tecavuz edilmedigi belirtilirken jandarma tarafindan gozaltina alinan H.Y. adliyeye sevkedildi

0 yorum: