8 Mayıs 2007 Salı

burca gore annelik

KOC

Cocukla cocuk olan, yaratici ve "masalci" bir annedir. Mukemmel bir oyun arkadasidir. Disiplin saglamak ister ama ofkesini de cabuk unutur.

BOGA

Cocuklari buyudukce biraz "tatli sert" olsa da bu anneler sefkatli ve koruyucudur. Yillar icinde cocuklar icin iyi bir arkadas kilacaktir.

IKIZLER

Cocuklarini cok sevmesine ragmen onlarin kendisini kisitlamasina izin vermez. Cocuklari da onu ornek alip bagimsizliklarina duskun kisiler olur.

YENGEC

Fedakar bir anne, cocuklari icin kabugundan cikip guvenilir bir siginaktir. Bu da, cocugun dis dunyaya uyumunu zorlastirabilir.

ASLAN

Kendi hayatini yasamaktan vazgecmez. Is ve cocuk dengesini kurar. Cocuklariyla arkadas olur, oyunlar oynar. Ancak, soz dinlemeyi de ogretir.

BASAK

Cok cabuk cocuk sahibi olmaz. Ama, anne oldugunda da disiplinli ve titizdir. Cocuklar ona guvenir ve sevildigini bilir.

TERAZI

Onun icin cocuklari esinden sonra gelir. Ama, cok sevecen ve sefkatli bir annedir. Gerektiginde serttir. Cocuklar esini dinlemezse ofkelenir.

AKREP

Cocuklarini sevmesine ragmen sevgisini gosteremeyebilir. Cocuklarinin yuksek hedefleri olmasini ister. Ama, onlarin kusurlarini da gormez.

YAY

Cocuklar icin iyi bir arkadastir. Onceleri biraz korksa da bu isi iyi yapacaktir. Cocuklarinin kendisi gibi durust ve neseli olmalarini saglar.

OGLAK

Cocuklariyla ilgilenir, onlari dinlemek isteyecektir, ama opucukler dagitmayacaktir. Cocuklar ozgurlukleri icin mucadele ettiginde gerginlik olabilir.

KOVA

Kendini o kucuk insana adamak zor gelebilir. Sevgi gosterileri yapan bir anne degildir. Ama, ev odevlerine yardim eden, eglenceli bir kisidir.

BALIK

Kucuklugunde mahrum kaldigi her seye onlarin sahip olmasini ister. Asiri hosgorulu olmasi, disiplin kurmasini zorlastirir

0 yorum: