12 Mayıs 2007 Cumartesi

Olaylarla Turkiye Cok Guleceksiniz

Yer : Kayseri
Siz hic karanlikta iyi goremediginiz icin yakit deposunun, tam dolup dolmadigini cakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizdebuldunuzmu Kayseri sehirlerarasi otobus terminalinde 38 AS 991 plakali yolcu otobusune mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadigindan emin olmak icin cakmak cakarak kontrol etmek ister. Sonuc; Buharlasan mazotun parlamasi ve muavinin yanik tedavisi icin hastahaneye kaldirilmasi.

Yer : Diyarbakir
Lunaparkta gece bekcisi iki kafadar (zincirlerin ucuna baglanmis salincaklardan olusan) ucan sandalyelere biner ve mekanizmayi calistirirlar. Ancak sandelyelerin merkezkac kuvveti ile donerek acilmasindan dolayi durdurmak icin saltere ulasamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar... Bu bekcilerden biri hayatini kaybetmis, digeri ise gordugu uzun tedavilere ragmen eski sagligina kavusamamistir.

Yer : Karabuk
Siz demir celik haddehanesinde calisan bir iscinin, sigarasini yakmak icin 600 tonluk preslerin arasindan emekleyerek gectigini ve 2.450 santigrad dercedeki firina ulasmaya calisirken son sigarasini yaktigini duydunuzmu?

Yer : Kutahya
Cinsel organindan kanamali erkek hastanin, Acil servisteki doktorlara bulundugu beyanindaki suphe uzerine, olay polise intikal eder.
Polis yaptigi arastirmada yaralinin pijamasinda cam kiriklari tesbit eder.
Daha sonra yapilan sorgulamada yarali kayitlara gecmemesi kaydi ile itirafta bulunur; Cay bardagi ile masturbasyon.

Yer : Giresun
Siz hic birisinin, dis agrisindan kurtulmak icin cenesine kursun siktigini ve beynini dagittigini duydunuzmu?.

Yer : Istanbul, Sultanbeyli
Yuttugu sinegi oldurmek icin agzina Shelltox sikip, zehirlenerek kendiside olen zamane uyanigini .....

Yer : Erzurum
Bircok ulkede insanlar berbere gidip tras olurlar, ama hicbir berber, masaj amaciyla musterisinin kafasini saga sola cevirirken boynunu kirmaz.

Yer : Bozcaada
Bankamatikten para cekerken baska bir ulkede elektrik caprmasindan olmezsiniz. Turkiye'de olursunuz.

Yer : Adapazari
Siz hic arabasi ile yolda giderken radyoda duydugu gobek havasiyla cosup, gobek atmak icin aracini kenara ceken ve otoyolda gobek atarken arkadan gelen aracin altinda kalip olen duydunuzmu. Sozkonusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmistir.

Yer : Konya
Ayni isyerinde, biri gunduz biri gece vardiyasinda calisan ve ikisi de isine motasiklet ile giden baba-ogulun, yolda karsilasmalari normaldir, ama birbirlerine selam vermek icin ellerini sallarken, kaza yapip olmesi sadece bizde vaka-i adiyedendir.

Yer : Kocaeli, Dilovasi
Hangi ulkede bir gemi muhendisi, kontrol etmek icin gemi kazanina girdiginde, biri baskasi gelip kazan kapisini kapatir ve kazani atesleyip

GUVEN IYIDIR AMA KONTROL DAHA IYIDIR (ALMAN ATASOZU)
GUVEN IYIDIR AMA KONTROL GEREKMEZ (TURK MENTALITESI)

Yer : Rize
Hangi ulkede; elektrik diregine yaslanip, ayakkabisina giren tasi cikarmak icin ayakkabisini silkeleyen birisi, yoldan gecen bir baskasi tarafindan (cereyana kapildigi zannedilerek, kurtarmak amaciyla temas etmeden) kurekle vurularak kurtarilmaya calisilir?

Yer : Trabzon
Siz hic baska bir ulkede, bir insanin, tuttugu futbol takiminin maci,ya da siyas� partinin secimi kazanip kazanmayacagi hakkinda bir "uzvu" uzerine iddiaya girdigini, "eger kazanamazsak, ben de bunu keserim" dedigini, iddiayi kaybedince Besmele ile abdest alip, iki rekat namaz kildiktan sonra "onu" kestigi ve kan kaybindan oldugunu duydunuzmu?

Yer: Afyon
Siz hic kahvehanede Okey oynanirken, Insanlarin ve okey masasinin uzerine inek dustugunu, duydunuzmu ? Toprak damlardan olusan tipik anadolu mimarisi, sineklenen ve panige kapilarak nereye bastigini bilemeyen Sarikiz'in agirligina dayanamamistir

0 yorum: