3 Mayıs 2007 Perşembe

3 genc, 10 yasindaki kucuk kiza tecavuz etti!

SAKARYA'nin Ferizli Ilcesi'nde meydana gelen olayda, 10 yasindaki K.C. isimli kiz cocugunun ailesi, jandarmaya basvurarak cocuklarina tecavuz edildigini belirterek davaci oldu. Ailenin muracatiyla harekete gecen Jandarma timleri, yaptiklari bir operasyonla findiklikta kucuk kiza tecavuz ettigi iddia edilen 13 yasindaki H.U., 16 yasindaki D.S ile 17 yasindaki E.U. isimli sahislari yakalayarak gozaltina aldi.
Jandarma tarafindan saglik kontrolunden gecirilen kiz cocugunun tecavuze ugradigi belirlenirken, kucuk zanlilarinin linc girisimine karsi jandarma genis capli onlemler aldi. Jandarmama'da ifadeleri alinan kucuk zanlilar ardindan cikarildiklari mahkemece tutuklanarak, Ferizli L Tipi Cezaevi'ne gonderildi.
Ote yandan Jandarma, cocuk pornosu olayina karsi olayi en ince noktasina kadar arastiriyor. Jandarma, bu nedenle tecavuz olayi sirasinda cep telefonuyla goruntu cekilip cekilmedigini arastirmaya aldi. Zanli, kucuklerin cep telefonuna duskun oldugunun ogrenilmesiyle birlikte harekete gecen Jandarma, olayla ilgili olarak su ana kadar goruntu bulundugu yonunde bir tespitte bulunamadi.

0 yorum: