20 Nisan 2007 Cuma

Bir annenin zor secimi

Kanal D'de onceki aksam ilk bolumu ekrana gelen "Binbir Gece" adli dizi, milyonlari gozyasina bogdu. Oglunun olumune seyirci kalmak ile patronuyla bir gece birlikte olmak arasinda secim yapmak zorunda birakilan kadinin drami herkesi duygulandirdi.


Ekranda buyuk dram

Berguzar Korel, Halit Ergenc, Tardu Flordun ve Ceyda Duvenci'nin basrolleri paylastigi "Binbir Gece" adli dizinin ilk bolumunde buyuk bir dram ekrana geldi. Berguzar Korel'in canlandirdigi dul anne, kan kanseri olan oglunun hayatini kurtarmak amaciyla bolum boyunca para bulmak icin kapi kapi dolasti.


Teklifi kabul etti

Bulunan donorden ilik nakli yapilmasi icin gereken 150 bin dolari bulamayan Korel, sonunda Halit Ergenc'in canlandirdigi patronunun kapisini caldi. Ergenc, ona bu parayi kendisiyle bir gece gecirmesi karsiliginda verecegini soyledi. Once kapiyi carpip cikan Korel, ardindan teklifi kabul etti.


evettt kizlarr.cgercekten cok zor bir durum.Allah korusun boyle bir secim yapmak zorunda kalsaniz acaba sizler ne yaparsiniz?ve neden...yani evetse neden?hayirsa neden?

0 yorum: